2777
2789

کاملا بستگی ب خودت و شرایطتت داره مثلا اگه قراره دوتا بچه بیاری با اهصاب داغوون و نتونی از نظر مالی ساپورت کنی همون یکی باشه بهتره

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودن تک فرزندام شدید بدم میاد الانم دوتا دارم خودم

دغدغه های تک فرزند چیه،؟الان ک ازدواج کردی تند تند به خانوادت سر میزنی ،میشه یکم از شرایط تک فرزندی برامون بگی 

سبزوار وطن من ...

هم خوبی داره هم بدی

من تک فرزندم بابام معلمه

دوستم چهارتا فرزنده باباش معلمه

یعنی کاملا سوتغذیه دارن

خواستگار و اینام ندارن به خاطر وضع مالی بد

حتی پسر خانواده نمیتونه بره خواستگاری

کلا شرایط بدیه

ولی من حداقل دغدغه های زیادی ندارم

تک فرزندم

هم خودم خیلی راضیم هم پدرمادرم

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بذارید تک فرزندی ادامه پیدا کنه بابااا

نسل هرچی جاری و باجناق و خواهر شوهر منقرض شه😁😁😁

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم

از تک بودن بچم بدی دیدم که خوبی ندیدم

خودخواه.حسود.تند خو. زورگو

که همه ی اینها رو پدرومادر همسرم باعث شدن چون بچه منو مثل بت میپرستن

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
دغدغه های تک فرزند چیه،؟الان ک ازدواج کردی تند تند به خانوادت سر میزنی ،میشه یکم از شرایط تک فرزندی ...

همیشه تنها بودم بچه بودم بزرگ شدم همش تنها

و خوب دیگه کوچیکترین مشکلی خانواده ام داشته باشن فقط منم .....

میبینم خیلی خواهر برادرها برای هم پشتیبان هستن

من در مشکلات کسی رو ندارم 

ما کلا فامیل خییییییلی کم جمعیت هستیم هم خودم و هم شوهرم،ک البته با فامیل هم همون سالی یکی یار دوبار رفت آمد داریم ،پسرم ۴سالشه و تک فرزند همیشه غصه ایندش رو میخورم باکس رفت و آمد داشته ،البته از نظر شرایط مالی خوب نیستیم مستاجریم با حقوق کارگری

سبزوار وطن من ...