2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه پولداری تک فرزند نباش و بزار درآینده خواهر و برادر داشته باشن

اگه وضع مالی خوبی نداری هرچی داریو خرج همون یکی کن که سختی نکشه 

مستی ام درد منو دیگه دوا نمیکنه ، غم با من زاده شده منو رها نمیکنه

پسرم تک فرزنده هم خودش راضیِ هم من

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

عالیه واسه والدین

افتضاحه واسه بچه 

دلیلش هم چو دانی و پرسی خطاست....

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....

قطعا جالب نیست در دراز مدت چون تو دورانی ک همه تک فرزندن و با کسی رابطه ندارن ،خواهر برادر خیلی گزینه ی خوبی برای رفت و آمد و حمایت عاطفی هست ،،،اونم بعد فوت پدرو مادر تنها نمیشن و حتی خود پدرو مادر هم دوران سالمندی ک نیاز ب رسیدگی و یا دورهمی و محبت دارن با وجود یک بچه سخته 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

خوب نیست ما اطرافیان داشتیم الان که بزرگ شده احساس بی کسی می‌کنه تازه ازدواج کرده میگه هیچ خواهر و برادری ندارم باهاش رفت و آمد کنم نگرانه پدر مادرش نباشن دیگه خانواده نداره

اگه دوست داری بهم بگو برات آیت الکرسی بخونم 💗🤲

منم مثل تو

خیلی خوبه چون حوصله بزرگ کردن یکی دیگه ندارم

زیره همین یکی صدبار زاییدم والا

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم