2777
2789
عنوان

نی نیتون روزی چن بار پی پی میکنه

781 بازدید | 92 پست

چن بار طبیعیه؟ من اسهالو متوجه نمیشم چون از اول مدفوعش شل بود شیر خودمو میخوره بیشتر وقتام درحال شیر شیر خوردن پی پی میکنه. روزیم ۶.۷ بار پی پی میکنه ولی حجم کم زیاد فقط صبا یبار. ۴ ماه و نیمشع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۶یا ۷بار زیاده ببین به لبنیات حساسیت نداره یعنی خودت لبنیات نخور چند وقت ببین چطور میشه

چرا داره رژیمم دارم.ولی هردفه زیاد نیسا شاید کلا سه بار زیاد باسه بقیش کم. بعد بچه های شما دفعشون با صداس؟

چرا داره رژیمم دارم.ولی هردفه زیاد نیسا شاید کلا سه بار زیاد باسه بقیش کم. بعد بچه های شما دفعشون با ...

وقتی رژیم میگیری حتی شکلات بیسکویت کیک هم نباید بخوریا.تا ۱۱ ماهگی کمتر میشه حساسیتشون

من دخترم دو هفته روزی ۸ بار پی پی میکرد. بردمش دکتر ازمایش مدفوع داد فهمیدیم ک ب لبنیات حساسه چون فق ...

رژیمش سخته کاش شیر خشک میدادیم از اول.برا من خون تو مدفوعش بود ولی دکتر ازمایش ننوش. درخواست دوسی میدم سوال داشتم ج میدی. ب شما چ رژیمی داد؟

وقتی رژیم میگیری حتی شکلات بیسکویت کیک هم نباید بخوریا.تا ۱۱ ماهگی کمتر میشه حساسیتشون

از ۹خرداد نخوردم چن روز پیش باز خون دیدم.تو سوسیس شیرخشک داره؟ از اونه یعنی؟

رژیمش سخته کاش شیر خشک میدادیم از اول.برا من خون تو مدفوعش بود ولی دکتر ازمایش ننوش. درخواست دوسی می ...

من بعد دو هفته خون توی مدفوعش دیدم واسه همین ازمایش نوشت‌. بمن گفت هرچیزی که توش شیر و شیرخشک داره نباید بخوری. مغزی جات نخورم. گوشت گاو و گوساله هم نخورم حتی محصولات گوسفندی هم نخورم. فک کن هرچی سوسیس کالباس همبرگر همه گوشت گاوه. هرچی بیسکویته و کیکه داخلش شیرخشک. یعنی هیچی نمیخوردم