2777
2789
عنوان

نی نیتون روزی چن بار پی پی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 92 پست
منم شیرم زیاده ولی خودمون داغون میشیم بخاطر شکم نمیگم من بخاطر استخون دندون مو پوست

من دوماه ریزش مو شدید داشتم زیر دوش حموم گریه میکردم ولی خوب شد. استخوانام درد میکنه ولی بخاطر سهل انگاری خودمه ک کلسیم نخوردم.من دخترم ۱۰ماهشه الان کم کم چیزایی ک شیرخشک داره داخلش بهش میدم ولی شیر و دوغ و ماست رو هنوز ندادم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوماه ریزش مو شدید داشتم زیر دوش حموم گریه میکردم ولی خوب شد. استخوانام درد میکنه ولی بخاطر سهل ا ...

از نهم ک رعایت کردم دیگ خون ندیدم بعد گوشت کبابی خوردم تخم مرغ سوسیس . ک نمیدونم از کدومشه اون موق ک ب دکتر پیام دادم سوسیس یادم نبود گف شاید از تخم مرغه اونم نخور فعلا 

از نهم ک رعایت کردم دیگ خون ندیدم بعد گوشت کبابی خوردم تخم مرغ سوسیس . ک نمیدونم از کدومشه اون موق ک ...

ن از تخم مرغ نیس خیالت راحت از سوسیسه. خود ادم بزرگ میخوره اسهال میشه چ برسه بچه ای ک بهشم حساس باشه

از دیروز تا الان چی خوردی بگو ببینم رژیم رعایت کردی یا نه

ماهی.برنج.قرمه سبزی ولی گوشتاش نخوردم اخه دکترش گف میتونی ولی من فقط ابشو لوبیلش خوردم. گوجه.جوجه کباب.زیتون.سیب زمینی.نون.شربت زعفرون.خرما

ن از تخم مرغ نیس خیالت راحت از سوسیسه. خود ادم بزرگ میخوره اسهال میشه چ برسه بچه ای ک بهشم حساس باشه

یعنی میشه فقط لبنیات باشه گوشت نباشه چون دفه قبلیم خون بود اولین بار یعنی روز قبلش خامه بستنی ماست خورده بودم

یعنی میشه فقط لبنیات باشه گوشت نباشه چون دفه قبلیم خون بود اولین بار یعنی روز قبلش خامه بستنی ماست خ ...

از گوشت هم هس مخصوصا گاو و گوسالع.گوشت چرخ کرده گوشت گوسالس یادت باشه

فقط مرغ. مربا میخوردم و تخم مرغ و ارده شیره

مرسی ک جواب دادی سوالامو درخواستمم قبول کن گمت نکنم. شنبه باز وقت میگیرم میرم پیشش هم برا چکاپ هم میگم قبل اخرین خون چیا خوردم