2777
2789
عنوان

نی نیتون روزی چن بار پی پی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 92 پست
از ۹خرداد نخوردم چن روز پیش باز خون دیدم.تو سوسیس شیرخشک داره؟ از اونه یعنی؟

خود سوسیس از گوشت گاو وگوسالس. شیرخشکم داره. اره نباید بخوری. بعد ۱ هفته تا ۲ هفته طول میکشه از بدنش بره بیرون

من بعد دو هفته خون توی مدفوعش دیدم واسه همین ازمایش نوشت‌. بمن گفت هرچیزی که توش شیر و شیرخشک داره ن ...

اولین بار کی دیدین خون؟ چن وقتش بود ؟ بعد رژیم دیک نشد؟ الان خوب شده کمکی بهش چی میدای؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خود سوسیس از گوشت گاو وگوسالس. شیرخشکم داره. اره نباید بخوری. بعد ۱ هفته تا ۲ هفته طول میکشه از بدنش ...

ب من گف لبنیات و سویا کنجد بادوم زمینی نخورم گوشتو فعلا گف بخور.یعنی دکترشو عدض کنم؟ 

اولین بار کی دیدین خون؟ چن وقتش بود ؟ بعد رژیم دیک نشد؟ الان خوب شده کمکی بهش چی میدای؟

۲ماهش بود. حریره بادام اصلا ندادم چون گفته بود مغزیجات نخورم. نه دیگه رژیم گرفتم درست شد. فرنی رو با اب درست میکردم با شیرخودم رقیقش میکردم. دیگه ۱۰ ماهش شد کمکم بهش بیسکویت مادر دادم دیدم اتفاقی نیفتاد بهش کمکم بستنی هم دادم البته کم. 

۲ماهش بود. حریره بادام اصلا ندادم چون گفته بود مغزیجات نخورم. نه دیگه رژیم گرفتم درست شد. فرنی رو با ...

دقیقا پسر منم فردای واکسن دوماهگی. ولی اون موق خیلی رگه خونی کم بود نبردم دکتر .علائم دیگ نداش؟خس خس سینه؟ یا شیر اوردن؟ وزنش خوب بود ؟

ب من گف لبنیات و سویا کنجد بادوم زمینی نخورم گوشتو فعلا گف بخور.یعنی دکترشو عدض کنم؟ 

اصلی ترینش همون گوشت گاو و گوسالس چون پروتین گاوی داره. من صبحانه ارده میخوردم مشکلی نداشت بچم.بنظرم عوض کن. اگه خوب رعایت کنی زودتر بچه این دوران و میکذرونه حتی ممکنه خوب بشه تا یکسالگیش

اصلی ترینش همون گوشت گاو و گوسالس چون پروتین گاوی داره. من صبحانه ارده میخوردم مشکلی نداشت بچم.بنظرم ...

دکتر ساینا هسا اونجا ویزیت شدم اونم گف گوشت نخور ولی این گف بخور 

دقیقا پسر منم فردای واکسن دوماهگی. ولی اون موق خیلی رگه خونی کم بود نبردم دکتر .علائم دیگ نداش؟خس خس ...

وزنش خوب بود. بالا نمیاورد. فقط ۲ هفته اسهال بود روز ی ۸ بار. فکر کن من مسافرت رفتم با این حالش چقد کباب کوبیده و دوغ و بیسکویت و پنیر و این چیزا خوردم. دیگه ماشینمون رو نگه نمیداشتیم داخل ماشین عوضش میکردم. بعد دوهفته خون دیدم دوتا رگه کوچک

اصلی ترینش همون گوشت گاو و گوسالس چون پروتین گاوی داره. من صبحانه ارده میخوردم مشکلی نداشت بچم.بنظرم ...

بعد تا کی شیر دادین؟ من تا الانم کلی لاغر شدم .بعد شما متخصص کودکان رفتین یا گوارش الرژی ؟

بعد تا کی شیر دادین؟ من تا الانم کلی لاغر شدم .بعد شما متخصص کودکان رفتین یا گوارش الرژی ؟

متخصص کودکان رفتم. من هنوزم شیرخودمو میدم ۱۰ ماهشه.خوب به خودت برس از هرلحاظ ک میتونی قرص کلسیم بخور من معدم درد میگرفت میخوردم‌ . الان تموم استخوانام درد میکنه. یه زنه بچش همینجوری بود میگفت وای میدونین بچم به شیر من حساسه شیرشو قطع کرد بچه رو شیرخشکی کرد. چون نمیتونس از شکمش بزنه ک رژیم بگیره . ب حدی شیر داشت ک لباسش همیشه خیس میشد

متخصص کودکان رفتم. من هنوزم شیرخودمو میدم ۱۰ ماهشه.خوب به خودت برس از هرلحاظ ک میتونی قرص کلسیم بخور ...

منم شیرم زیاده ولی خودمون داغون میشیم بخاطر شکم نمیگم من بخاطر استخون دندون مو پوست