2777
2789

پسرم نزدیک دو سال ونیمشه...دخترمم هفت...مدام یا در حال دعوان یا اگه با هم بازی میکنن خشن بازی میکنن...همدیگه رو هل میدن...دست همو میپیچونن😥 دخترم زیاد اهل محبت کردن به برادرش نیست...پسرمم لج می‌کنه مداااام با یه چیزی(مثلا تفنگ اسباب بازیه) پشت سر دخترم که بزنه تو سرش...اونم جیغ جیغ جیغ...مدام باید از هم جداشون کنم...تا به هم نزدیک میشن ته دلم خالی میشه تمام تنم میلرزه...حس میکنم عصبی شدم از دستشون...همش میترسم بلایی سر هم بیارن...مخصوصا اینکه پسرم خیییییلی بد بازی می‌کنه...مثلا یهوو با سر می‌ره تو بینی طرف... شما بچه هاتون آرومن؟اگه اینجورن چه کار میکنید؟ 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂

پسر بزرگم ۱۲سالشه

کوچیکه۴

مثل سگ و گربه از صبح تو سرو کله ی هم میزنن

کاری نمیکنم سیر کتک میزنن همو بعد بازی میکنن🫤

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر بزرگم ۱۲سالشه کوچیکه۴ مثل سگ و گربه از صبح تو سرو کله س هم میزنن کاری نمیکنم سیر کتک میزنن هم ...

من میترسم همو میزنن سرشون بخوره به جایی،🥺 امروز دیگه واقعا خسته شدم...نشستم گریه کردم از دستشون

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂

دقیقا شرایطت مثه منه من دوتا پسرن پسر اول ۷سالشه دومی نزدیک ۲ ببین جوری همو میزنن ک میشینم گریه میکنم بخدا امروز دیگه پسر کوچیکه رو زدم تکونشم دادم محکم موها محمدو گرفته بود ول نمیورد اونم اشک می‌ریخت هیج راهی نداره تا بگذره هرچی حرف میزنم محبت میکنم میشینم پیششون فایده نداره همشم مقصره کوچیکس خیلی میترسم یبار محمد هول بده رو سرامیکا

آروم باش اول دعوا بین بچه ها طبیعیه منه خ ن گ اینو نمیدونستم بچه هات تو دعوا رفتارهای آبنده و گرفتن حق خودشون و یاد میگیرن طرفداری هیچکدومم نکن نگو این کوچیکه گناه داره من این کارو کردم و دیر فهمیدم شما نکن 

جدا شون کن بگو جدا بازی کنن دنیاشون فرق داره از زبون داداشه هم کلمات محبت امیز به آبجیش بگو محبت بینشون بیشتر شه

دخترای منم😐

خدا حفظشون کنه

من معتقدم تا جایی که ضرری برای جونشون نداشته باشه نباید دخالت کرد

بلاخره با هم کنار میان

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
یه مدت از هم دورشون کن بهشون بگو یه بار دخترت رو بزار خونه نزدیکان یه بار دیگه پسرت رو ببین چطور میش ...

دلشون تنگ میشه من انجام دادم ولی تا میرسن بهم همو بوس میکنن یه ساعت بعدش شروع میکنن شدید

من میترسم همو میزنن سرشون بخوره به جایی،🥺 امروز دیگه واقعا خسته شدم...نشستم گریه کردم از دستشون

نگران نباش حساسم نباش

بزرگ میشن یادشون میره فقط اعصاب خردیش برای شما مینونه

بچه ها‌تواین سن وسال همینجورین فقط مواظبشون باش  خودمون هم دوران بچگی دعوا میکردیم

دقیقا شرایطت مثه منه من دوتا پسرن پسر اول ۷سالشه دومی نزدیک ۲ ببین جوری همو میزنن ک میشینم گریه میکن ...

دقیقا دوتا پسرت همسن پسرهای منن.همش همو میزنن.یعنی یک لحظه آروم و قرار ندارن از دعوا....روانی شدم دیگه..