2777
2789
عنوان

دعوای بچه ها با هم دیگه...مامانا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 23 پست
دقیقا شرایطت مثه منه من دوتا پسرن پسر اول ۷سالشه دومی نزدیک ۲ ببین جوری همو میزنن ک میشینم گریه میکن ...

دقیقا منم نشستم گریه کردم از دستشون...تازه گلومم گرفته از دستشون از بس داد زدم بسههههه....بشینییید...من بزرگم دختره ولی خیییلی ضعیفه...پسرم مدام حمله می‌کنه به خواهرش...تازه مهمونی هم میریم بچه هاشون  رو میزنه منو شرمنده میکنه

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه اون تنها نیست خاهر تلویزیون مبلا  کلا هولش میده بعد یا پا میزاره جلوش میگه مامان حقشه

وای امان از دست بچه ها🤦

خدا حفظشون کنه من معتقدم تا جایی که ضرری برای جونشون نداشته باشه نباید دخالت کرد بلاخره با هم کنار ...

دقیقااا منم همینو میگم.همیشه تو دعواها ساکتم ولی زیرچشمی نگاه میکنم تا جایی ک اسیب نرسونن بهم هیچی نمیگم.ولی باباشون از سکوت من‌عصبانی میشه. ما خودمون اونقد میزدیم ب هم..الان کلی خاطره داریم از بزن بزنا😄

دلشون تنگ میشه من انجام دادم ولی تا میرسن بهم همو بوس میکنن یه ساعت بعدش شروع میکنن شدید

آره دیدی قشنگ عاشق همن ولی  رحم هم نمیکنن به هم

آخه اون تنها نیست خاهر تلویزیون مبلا  کلا هولش میده بعد یا پا میزاره جلوش میگه مامان حقشه

بالشت بزار جاهای تیز و بد نشد یه رو میزی یا پارچه کلفت پهن کن.حساس نشو تا توجه نبینن با اینکارشون یا کلا همرو اگر امکانش هست مبل و میز جمع کنی بزاری انباری یا یه اتاق تا اینا بزرگ تر و عقل رس تر شن