barfinaaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 568 عنوان بچها مستجرم تازه عروس 430 بازدید | 16 پست خاستم بدونم میشه جایی که میرم بشینم بگم تلویزیون و رو دیوار بدون میخ و چیزی وصل کنم راسش چون نمیدونم چطور رو دیوار نصب میکنن امروز | 01:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rozhena عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 8442 ن نمیزارن بزنین مام مستاجر داشتیم نذاشتیم بزنن سوراخاش گنده و بزرگه اگ شل بزنن ک تلویزیونت میوفته شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟ روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی لطفا لایک نکنید
زرینتاج2 عضویت: 1404/01/23 تعداد پست: 2815 پایه داره دیگه دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود
justmami عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 2443 ن نمیزارن بزنین مام مستاجر داشتیم نذاشتیم بزنن سوراخاش گنده و بزرگه اگ شل بزنن ک تلویزیونت میوفته اگه بزنن وقتی مثلا میخوان اسباب کشی کنن و برن دیوارو درست کنند هم نمیزارین؟
مژده_خانومی عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 3054 بعضی صاحبخونه خودشون جا واسه تلویزیون نصب میکنن رو دیوار.ما خودمون خونه رو دادیم اجاره چون تازه تعمیر کیرده بودیم شوهرم اجازه نصب نداد. تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..
barfinaaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 568 باید یه چیزی بخری به اسم براکت عزیزم براکت بخرم میذارم تلویزیون بذارم رو دیوار
کماندارزیبا عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 4706 میتونی آخر سر موقع بیرون اومدن دیوار رو دوباره درست کنی هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمیافتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
rozhena عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 8442 اگه بزنن وقتی مثلا میخوان اسباب کشی کنن و برن دیوارو درست کنند هم نمیزارین؟ ن چون مثل قبلش نمیشه حالا شما بگو شاید گزاشتن هرکی یجوره شاید از قبل سوراخ داشته باشه شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟ روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی لطفا لایک نکنید