2777
2789
عنوان

امشب شوهرم همه چی زد شکست😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1786 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلات پشت هم هی پیش میاید توروخدا راهی میشناسید سحر جادو بستن بهمون روز خوش نمیبینیم

تا ۴۱ روز سوره بقره بذار خونت پخش بشه تو ساعت مشخص باشه یا قبل غروب بهتره اما قبل از غروب تموم بشه . میگن هر چی سحر و جادو باشه رو باطل می‌کنه 

۴۱ روز .

حس میکنم دعواتون شده و پاپیچش شدی براهمین زده چیزا رو خورد کرده عزیزم تو بعنوان یه مادر و ی ...

نمیتونم خیلی اخلاقش بد شدهه داغونم می‌گه تو گفتی اون زمینو بخر یا فلان چیزو بفروش 

واقعا که ! حالا که مشکل براش پیش اومده و نیاز به کمک داره میخوای ولش کنی بری؟ کنارش باش  اون مشکلات خودش رو داره و حالا تو یکی دیگه اضافه میکنی؟ منم بودم قاطی میکردم وسایل که هیچی کل خونه رو خراب میکردم :))

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ♡ تا ابد و یک روز به یادتم پسر بارون 🦁☀️❤️🤍💚

عزیزم ما هم درگیر دادگاهیم ۷ میلیارد مالمون و بردن خوردن یه آبم روش ولی چیکار میشه کرد همه تلاشمونو کردیم نتیجه نداد الان فقط زندگی رو دو دستی چسبیدیم انقدر هر دو عصبی و خسته هستیم فقط میگم همینم که داریم از دستمون نره یه تلنگر دیگه کافی بود که زندگیمون از هم بپاشه

مشکلات پشت هم هی پیش میاید توروخدا راهی میشناسید سحر جادو بستن بهمون روز خوش نمیبینیم

عزیزم فکر طلاق رو بنداز بیرون 

اون مرد پدر دخترته. تنها مرد روی عالم که می‌تونی دخترت رو در سلامت کامل پیشش امانت بزاری. 

از این مشکلات توی همه ی زندگی ها هست. همسرت واقعا حق داره. دلداریش بده. بدونه که تو هر شرایطی کنارش هستی 

سوره ی مزمل و تسبیحات حضرت فاطمه رو بخون. ان شاالله حل بشه مشکلاتت 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

تورخدا راهی بلد نیستید سحر و جادو باطل شه از وقتی بچم اومده روز خوش ندیدیم حسود زیاد داریم

قربونی بده حتی شده یه خروس خون ریختن خیلی خوبه

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

عزیزم کارهایی برای باطل کردن سحر انجام بده 

زیاد نمیدونم خانوما دیگه راهنمایی کنند 

فک کنم سوره بقره رو با صدای بلند توی خونه بخونی 

زمان اذان بزار از تلویزیون صدای اذان توی خونه پخش بشه 

نمازهاتو اول وقت بخون 

قرآن روزی ۵۰ آیه بخون

روز سخت که همین امروزه کنارش باش مگه اون راضیه بره زندان ارومش کن تو این روزها کمتر کل کل کنین بیشتر همدرد باشین تا درد 🌻

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

خانم محترم شوهرت الان بیش از هرکس دیگه ای به شما نیاز داره

اونوقت شما میگی طلاق؟؟

من اصلا قضاوت نمیکنم ولی یه چیز خواهرانه بهت میگم زن شجاع زنی نیس ک طلاق بگیره زن شجاع میمونه و زندگیش رو میسازه(البته نه هر زندگی)

نخواب ای بخت وارونه که آینده چراغونه🤞 
نمیتونم خیلی اخلاقش بد شدهه داغونم می‌گه تو گفتی اون زمینو بخر یا فلان چیزو بفروش 

عزیزم هیچی نگو جوابش

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
تورخدا راهی بلد نیستید سحر و جادو باطل شه از وقتی بچم اومده روز خوش ندیدیم حسود زیاد داریم

عزیزم من خودم مشکلاتم خیلی زیاده ولی دنبال سحر و‌جادو نمیرم فعلا دعاهای قرانی میخونم توکلت به خدا باشه این روزا هم میگذره 

خوب این چه استدلالی اگه برعکس بود و زن مشکل داشت بازم به خودش ربط داشت یا باید درک میشد 

بله قطعا بازم ب خودش ربط داشت آدم میتونه توقع کنه طرف مقابل درکش کنه بخاطر پول آدمو ول نکنه ولی اینکه بزنی خونه رو داغون کنی اصلا چیزی نیست ک قابل درک باشه

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...