2777
2789
عنوان

امشب شوهرم همه چی زد شکست😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1786 بازدید | 55 پست
وا یک میلیارد سود کرده بودم طلاق میخاستی یکم درکش کن پول کمی نیست که

ن اون موقع دو دستی شوهر رو میگرفت با هم لذت پول ببرند

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا خودت میگی ضرر کرده 

زندان براش افتاده 

چرا پشتشو خالی کنی 

طلاق اخه؟

دلیل دیگه ای اگر برای طلاقت نداری 

واقعا بی انصافیه

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...

طلاق واسه چی ؟شوهرت بهش فشار اومده

من قلبم با لبخندت میزنه🥰🥰                                                           من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداس...💖                           پدر از آسمان چه خبر مهمانی خدا تموم نشد برگردی؟؟😔😔🥲🖤❤                    آدمک خر نشوی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند...😎                                                                                          منیم فنجانیم اورئیمین پاراسی خوش گلیبسن من و باباوین زندگیسینه🥰🥰💖❤

اینجور شرایط کلا باید سکوت اختیار کنیو کنار بیایی چون ادم خودشم تو همچین شرایطی گیر کنه شاید بدترشو انجام بده

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
مگه شما مقصری  مشکلاتش ب خودش ربط داره نباید تو زندگی بیاره  وقتی رفت همه چیز از اول خری ...

خوب این چه استدلالی اگه برعکس بود و زن مشکل داشت بازم به خودش ربط داشت یا باید درک میشد 

حس میکنم دعواتون شده و پاپیچش شدی براهمین زده چیزا رو خورد کرده

عزیزم تو بعنوان یه مادر و یه زن باید بدونی چ موقعی باید چ حرفی رو بزنی   اون الان اصلا شرایط خوبی نداره هااا خودتو بزار جای شوهرت 

بعد میگیی طلاق!؟!؟

بازم ب معرفتت

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
مگه شما مقصری  مشکلاتش ب خودش ربط داره نباید تو زندگی بیاره  وقتی رفت همه چیز از اول خری ...

چن سالته کوچولو؟!؟!؟!؟

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️