2777
2789
عنوان

به راهنمایی هاتون نیازدارم

71 بازدید | 10 پست

من خواهرم به شدت سختی زندگی داره شوهرش یه ادم خسیس وبیماری پارانوئید داره بی مسئولیت 

خاهرم هرروز زنگ میزنه پیش من وکامل منفی حرف میزنه جوری ک حالم بد میشه ونسبت ب زندگی وهمسرخودمم منفی میشم 

واقعا نگرانشم شوهرش هرروز میگه نمیخام اذیتش میکنه اما خسته شدم از منفی حرف زدن 

میشه بگین چیکار کنم نمیخام نسبت ب زندگیم منفی فکر کنم

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

خواهرتون باید انتخاب کنه یا جدا شدن یا زندگی بدون غر زدن.غر زدن مشکلی رو حل نمیکنه شما باهاش همراه نشو تشویقش کن از مشاور کمک بگیره

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@

بپیچونش 

تازه غیبت شوهر خیلییی گناهش بزرگه و مسلما اون که برا تو غیبت می کنه و تو هم میشنوی تو هم گناهت برابر اونه و اتفاقا گرفتار همین گناه میشی تو زندگیت 

دیدم که میگم عزیزم 

من قشنگ اثر گناهامو یا ثوابامو تو زندگیم و رابطم با همسرم  دیدم و می دونم چی به چیه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرتون باید انتخاب کنه یا جدا شدن یا زندگی بدون غر زدن.غر زدن مشکلی رو حل نمیکنه شما باهاش همراه ن ...

اتفاقا مشاوره هم میرن تمام چیزایی ک گذشته زنگ میزنه میگه مشاوره ام میرن اما هیچ واقعا اذیت میشم ازشنیدن صحبت های منفی

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

بپیچونش  تازه غیبت شوهر خیلییی گناهش بزرگه و مسلما اون که برا تو غیبت می کنه و تو هم میشنوی تو ...

نگو توروخدا اینجوری میترسم

ببین گلم خواهر منم طلاق گرفته و بچشم بعلت مشکلات جسمی و ...داده شوهر سابقش هر روز از بیکاری زنگ میزنه و کلی منفی میگه چون واقعا هم اوضاعش ناراحت کننده است و هم زندگیشو باخته هم نمیتونه از پسرش نگهداری کنه هم بعلت عصبی شدن زیاد کم بینایی شدید گرفته بطوریکه در خواندن و نوشتن و شناسایی افراد مشکل شدید داره بخاطر همینم نمیتونه سر کاری بره تا مشغول باشه .هر روز کم میاره رو منو و مامانم خالی می‌کنه ولی کاریش نمیشه کرد باید تحمل کرد و تحمل.

نگو توروخدا اینجوری میترسم

خدا نکنه 

همین که من اومدم اینجا اینو بهت گفتم شک نکن خدا دوستت داشته 

اما برا خواهرتم خیلیی دعا کن تا ان شا الله رابطشون خوب بشه 

بهش بگو نماز شب خالصانه بخونه خیلییی خوبه 

زیارت عاشورام عالیییه 

هر روزبا توجه بخونه 

تو هم براشون نذر صلوات بردار و پنج تا سوره جمعه هم با معنی بخون خیلییی موثره حتی برای ما مامانم خوند و خوب بود 

هر چند باید تو خونه هم به خودش برسه و رو رفتاراش کار کنه و به شوهرش برسه و ...‌

از همین چیزایی که مشاورا میگن و خوب هم هست و در مقابل خدا  اونم وظیفشه که برا شوهرش انجام بده و رضایت خدا رو تا جایی که رضای خدا هست در نظر بگیره 

اتفاقا مشاوره هم میرن تمام چیزایی ک گذشته زنگ میزنه میگه مشاوره ام میرن اما هیچ واقعا اذیت میشم ازشن ...

وقتی شروع میکنن شما حرفو تغییر بدین یا بگین کارردارم نمیتونم طولانی صحبت کنم

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
خدا نکنه  همین که من اومدم اینجا اینو بهت گفتم شک نکن خدا دوستت داشته  اما برا خواهرتم خ ...

بابت راهنماییتون خیلی ممنونم عزیزم 

امیدوارم همیشه حال دلتون خوب باشه

وقتی شروع میکنن شما حرفو تغییر بدین یا بگین کارردارم نمیتونم طولانی صحبت کنم

ممنونم عزیزم همیشه بخندی قشنگم