2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو این شرایط آدم مالش زیر سر خودش باشه،عاقلانه تره

وگرنه معتبره

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

آخه ارزش پول هی میاد پایین

از کارگزاری میخری؟؟

بحث شرایطه،بتونی حضوری بخری بهتره

من خودم عیار داشتم،همین الانم دقیق و ب قیمت کار میکنه

خرید و فروشش هم بدون مشکله

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

نمیدونم داداشم کاراشو انجام داد خودشم خیلی وقت پیش گذاشته

صندوق طلای گوهر یا لوتوس یا عیار و .. که توی بازار بورس هست معتبرن اما موقع جنگ ۱۲ روزه بسته بودن و نمیشد پولت رو نقد کنی اما بدون اجرت و مالیات هست و کارمزد نیم تا یه درصد داره که خیلی خوبه

ولی در پلتفرمهای آزاد مثل طلاین و یه چند تا دیگه هستن من بهشون اعتماد ندارم

در نتیجه طلاتو باید چند قسمت کنی فیزیکی بدون اجرت یا سکه و طلا آب شده و طلاشکسته

صندوق طلا توی بازار بورس

صندوق طلا مفید و فارابی و .... معتبره ولی چندتا نکته

اولا تقریبا با نوسان طلا نوسان میکنه ولی نه دقیقا با قیمت طلا

دوم اینکه نقد شوندگیش بالاست و اینکه کارمزدش خیلی کمتر از خرید طلاست مثلا در بازه ی پنجاه هزار تومن تا دویست هزارتومن کارمزد داره ، ولی باید کار با ایزی تریدر رو بلد باشید و سفارش در لحظه بزارید که کمتر ضرر کنید اگه سفارش اتوماتیک توی خود صندوق بزارید ممکنه خودش با هر قیمتی دلش میخاد براتون بخره و ضرر میکنید، دیگه اینکه ساعت و تایم کاریش با بازار نیست با بورسه یعنی شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۱۱:۳۰ تا فک کنم ۱۶ میتونید فعالیت کنید و اینکه وقتی میخاید پول برداشت کنید یه ۲۴ ساعت طول میکشه پولو براتون پایا و ساتنا کنه، و اگه بازار بورس تعطیل شه بنا به هر دلیلی مثل برودت هوا و جنگ و فلان شما هم امکان خرید و فروش ندارید تا بازار باز بشه

یعنی یهو دیدی یه روز شد منفی ده همش ضرر

نه نوسانش با نوسان بازاره و بر اساس عرضه و تقاضا است

شاید منظور ایشون از دستوری اینه که یهو دولت حال میکنه به هر دلیلی بورسو تعطیل کنه مثلا برای جلوگیری از هیجانات و فشار، اونوقت شما هم دستت به سرمایه ات نمیرسه تا وقتی بورس باز بشه

2824
2823
2791
2779
2792