2777
2789

بعد کلی اصرار و پول جمع کردن دماغمو که قوزش همیشه رو مخم بود رو عمل کردم 

حالا یه ماهه که درگیر تنفس و خشکی و ابریزش و کوفت زهرمارشم کلی قشنگ شدم ولی افسردگی بعد عمل گرفتم نخندید بهم 🥺

با دماغم راحت نیسم تمیزه تمیز میکنم ولی همچنان کیپه و اذیتم کلی مامانم دعوام کرده که گفتم نرو هزارتا عوارض دارع🥺😭😭

کی همون ادم سابق میشم ایا کسی بوده مثل من بوده باشه🥺🥺🥺🥺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

صبر کن بهتر میشه این همه مول خرج کردی چرا جای خوب نرفتی من ۶ ساله عمل کردم خیلی راضی ام فقطم غوزشو ...

دکترم خوبه مراجعاش همه راضی ولی بقیه میگن تو حساسی این مراحلو همه طی میکنن نمیدونم خاهر🥺

شاید زمان بیشتر بگذره درست شه ولی اطراف من دماغشون عمل کردن شبا خوب نفس نمی کشن وبه سختی نفس می کشن ان شالله مال شما با گذر زمان درست شه 

دچار پولیپ بینی هم شدن ،امیدوارم زود خوب بشی واز خوشگل شدنت لذت ببری

نمونده از جوونیام نشونی پیر شدم پیر توای جوونی
قشنگ شدی دیگه این مهمه. هی تلقین نکن راحت نیستی باهاش. ب مامانتم هی نگو چیزی که گوش زد نکنه.چند ماه ...

عزیزم شما عمل کردی؟؟میشه تجربتو بگی 

خستم به خدا خسته هزار دفعه گفتم کاااااااش عمل نمیکردم 🥺

شما عمل کردی  میدونم زمان تمام مشکلاتو حل میکنه ولی الان دچار وسواس فکری و افسردگی شدید شدم&nb ...

اره عزیزم 

من عمل کردم

اصن ب خودم سختی ندادم

فقط سرمو پایین نمیگرفتم تازه از تهران میرفتم همدان خیلی سخت بود برا تعویض چسب و اینا

ولی باز راضی بودم 

اره عزیزم  من عمل کردم اصن ب خودم سختی ندادم فقط سرمو پایین نمیگرفتم تازه از تهران میرفتم هم ...

من یه ماهه عمل کردم مخاط بینیم یکم بیشتر از قبل شده و گاهی کیپ میشه سمت راست و شستشو میدم مدام 

تنفسم خوبه تقریبا ولی این ماه برام جهنم گذشت ابجی🥺🥺