2777
2789
عنوان

خاهراییکه انلاینید توروخدا یچی بگید 🥺دلم اروم شه

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 39 پست
نه گلم این چه حرفیه هرسوالی بود بگو بهم  آره عزیزم واقعا راحته راحتم مثل قبلا سرماهم تا دلت ...

ممنون از صحبتای قشنگت 

دوستم میگه بعد برداشتن چسب همه چیت بهتر میشه 

. و یسال بعد اصلا یادت نمیاد دماغت عمله 

فقط ورم بگذره همه چی اوکی میشه 

ولی گفتم که اولین نفرم که عمل کردم سر اون حساس شدم متاسفانه

عزیزم ببخشبد که خییییلی سوال میپرسم  شما الان خدایی از بینیت راضی و هیچ‌مشکلی حتی تو سرما خورد ...

خیالت راحت گلم

چندماه دیگه دقیقا مثل قبل میشی

نه بینیت کیپ میشه نه دستمال به دست میشی

فکر میکنم بینیت خیلی قشنگ شده که این انرژی منفی ها رو میدن

۶ماهه اول یکم شرایطت با قبل فرق داره اما بعدش اکی میشی

اینو بهت قول میدم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خیالت راحت گلم چندماه دیگه دقیقا مثل قبل میشی نه بینیت کیپ میشه نه دستمال به دست میشی فکر میکنم ب ...

اره دقیقا اخه دماغم استخوان خالص بود دکتر میگفت یه گرمم گوشت نداشت اصلا نیمه فانتزی عمل کردم 

صورتمم استخوانیه کلا چهرم زیرورو شده

ولی خب این مشکلات بعد عمل کلا منو ریخت بهم و دگرگونم کرد موج منفی هم که از طرف دیگه 

ممنون از صحبتای قشنگت  دوستم میگه بعد برداشتن چسب همه چیت بهتر میشه  . و یسال بعد اصلا ی ...

خواهش میکنم عزیزدلم

آره عزیزم هرروز که بگذره بهتر میشه همه چی

هم خودت عادت میکنی به بینیت

هم حساسیتت به شکلش و حتی مراقبتت کم میشه

هم ورم میره و شکل نهاییش معلوم میشه

من تا قبل یه سال اصلا سوار دوچرخه هم نمیشدم که یهو اگه بیفتم و کج شه چی

یا اگه پارکی جایی میرفتیم کلا بازی های توپی رو نبودم

اما الان همه کار میکنم مثل قبل

دیدی حتی وسایلمونم وقتی نو هست چقدر ازش مراقبت میکنیم بعد دیگه عادی میشه

بینی عملی هم الان نوئه

یه مدت مراقبشی و حساسی

بعد ولش میکنی و فقط از زیباییت لذت میبری

اره دقیقا اخه دماغم استخوان خالص بود دکتر میگفت یه گرمم گوشت نداشت اصلا نیمه فانتزی عمل کردم  ...

خیلی کار خوبی کردی نیمه فانتزی عمل کردی

من جوگیر بودم خواهر.هی میگفتم توروخدا طبیعی

الان طبیعیه اما دوسش ندارم سلیقم عوض شد

منم استخوانی بود.بینی های استخوانی زودتر ورمش میره و زودتر شکل نهاییش معلوم میشه و البته خوشگلتر میشه

مطمئن باش بینیت بی نهایت قشنگه که انرژی منفی میدن از حسودی

خواهش میکنم عزیزدلم آره عزیزم هرروز که بگذره بهتر میشه همه چی هم خودت عادت میکنی به بینیت هم حساس ...

وااااقعا ممنون از حرفای قشنگت و موج مثبتت 

💋💋فقط ابجی ازت یه خواهشی دارم همین الان از ته دلت برام دعا کنی همون ادم شاد و شنگول شم و بینیمم خوبه خوب بشه و واقعا به این روزام بخندم 🙂دعا بکن برام🙏🙂

وااااقعا ممنون از حرفای قشنگت و موج مثبتت  💋💋فقط ابجی ازت یه خواهشی دارم همین الان از ته دلت ...

چشم عزیزدلم حتما حتما♥️♥️♥️♥️ مطمئن باش همه این روزا میگذره.هرروز خوشگلتر میشی گلم♥️♥️♥️♥️♥️

چشم عزیزدلم حتما حتما♥️♥️♥️♥️ مطمئن باش همه این روزا میگذره.هرروز خوشگلتر میشی گلم♥️♥️♥️♥️♥️

خدا در مقابل این دعا برات جبران کنه عزیزم هر چی میخای بهت بده 🙂😘😘😘

دعوا نکردم که عزیزم اما میدونی هرچی سخت بگیری سخت تر میگذره من بعد کشیدن تامپون چندساعت احساس راحت ...

عزیزم میشه لطفا دعوت دوستی منو بپذیرید ؟ فقط چند تا سوال کوتاه در مورد این تاپیک دارم. خیلی مضطربم ممنون میشم دعوتم رو بپذیرید