2777
2789

فلفل سبز تند 

تو منو فراموش کردی یجوری که انگار من ناهار هفته ی پیشت بودم ، یا یکی از همکلاسی های کلاس اولت که باهاش زیاد حرف نمیزدی ، مثل اسم یه شخصیت تو سریالی که چندسال پیش دیدی ، تو منو فراموش کردی خیلی راحت : ))

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از نظر منم فلفل تند

سس های ایرانی اصلا تند نیستن واسه منی که تند خورم فقط فلفل جوابه 

به جز سس آمازون که ایرانی نیست و گرونه.

تو منو فراموش کردی یجوری که انگار من ناهار هفته ی پیشت بودم ، یا یکی از همکلاسی های کلاس اولت که باهاش زیاد حرف نمیزدی ، مثل اسم یه شخصیت تو سریالی که چندسال پیش دیدی ، تو منو فراموش کردی خیلی راحت : ))
سس های ایرانی اصلا تند نیستن واسه منی که تند خورم فقط فلفل جوابه  به جز سس آمازون که ایرانی نی ...

منم همش میگم سس ها اونقدر تند نیستن .منم ب شدت تندی دوس دارم واسه همین فلفل سبز تندمبخورم

منم همش میگم سس ها اونقدر تند نیستن .منم ب شدت تندی دوس دارم واسه همین فلفل سبز تندمبخورم

واسه ما دیگه هیچ تندی جوابگو نیست مقاوم شدیم 

اگه دوس داشتی آمازون رو امتحان کن ‌

امازون از سید داوود تندتره؟همه میگن سید داوود تنده من امتحان نکردم کدومش بهتره ؟

سید داوود کدومه منظورت گلوریاس؟ 

ببین آمازون به حدی تنده که یه قطرش واسه روی کل غذا یا تو ساندویچ کافیه ، اندازش هم کوچیکه. 

سید داوود کدومه منظورت گلوریاس؟  ببین آمازون به حدی تنده که یه قطرش واسه روی کل غذا یا تو ساند ...

اره گلوریا .ولی میگن سید داوود ایرانیشه ولی میگن تنده ولی با توصیفی که از آمازون داشتی منم سس اینحوری مثل آمازون دوست دارم فقط اصل هست ؟مثلاهرجا رفتم خریدم اصل و تقلبی نداره؟

اره گلوریا .ولی میگن سید داوود ایرانیشه ولی میگن تنده ولی با توصیفی که از آمازون داشتی منم سس اینحور ...

والا این آمازونی که من میخرم ۱۵۰ تومنه شیشه ش اندازه کف دست و باریکیش یه پهنای دو انگشته.  سسش عربیه و هیچ کلمه ایرانی رو شیشه ش  ننوشته شده . 

فقط کلمات عربی و انگلیسی . 

دو نمونه داره ، حار و جدا حار 

یعنی تند و به شدت تند . 

ما همیشه جدا حار رو می‌خریم . 

منم حتما امتحان میکنم چون خیلی تنده ممنونم 😍

خواهش میکنم اینم عکسش مقایسه کن وقتی خواستی بری بخری عکس