2777
2789
عنوان

نجاست

| مشاهده متن کامل بحث + 5625 بازدید | 135 پست
منم سوالم همینه یادمه مامانم موقع پریودی لباسایی ک پوشیده تو این دورانو میشست اما نمیدونم چقد درسته ...

منم برام پیش میاد لباس مجلسی اینا میپوشم،یا بعد حمام جایی می‌خوام برم شلوار جین می‌پوشم،اگه مطمئن باشم تمیزه نمیشورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه خون بهش بخوره نجس می شه دیگه . اگه نخوره که نه . ولی لباسای تو لباسشویی رو مگه نمی خواین بشورین ...

بعد از جنب اگر لک دار بشه و بندازم لباسشویی

چرا بعدش شسته میشه

منم سوالم همینه یادمه مامانم موقع پریودی لباسایی ک پوشیده تو این دورانو میشست اما نمیدونم چقد درسته ...

اشتباهه عزیزم ، فقط خون پریودی نجسه 

نه عرق ، و نه هیچ چیز دیگه ای از فرد پریود نجس نیست 

درسته، پس خیالم راحت شد، بعد سوال اینکه اگه مثلا لباس عین نجاست روش باشه تو لباسشویی بندازم بقیه لبا ...

ازنظرفقهی نمیدونم، ولی خودم شخصا اون لباس روجداگانه میشورم وخشک میکنم بعد میندازم توماشین .

اسی اگ مرجع داری از اون بپرس  هر مرجعی هم  یه نظری داره    ولی  لباسی که عین نجاست بهش نخورده پاکه 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
با هیچی کار ندارم فقط اینکه فکر میکنید پریودی یعنی نجسی سطحتون مشخصه

از مسخره كردن عقايد بقيه ،سطح شما هم مشخص شد ،صبح تا شب حنجره پاره ميكنيم ،آزادي بيان ،احترام به عقايد !

بعد يكى مياد تحت تاثير فلسفه ى آقاى برخوردارى به همه توهين ميكنه ….

شما هنوز خيلى مونده كه به يه سطح متوسط برسى ،سالها مطالعه و تجربه نيار داري…

ببخشید اسی جان می پرسم . وسواس دارین؟ من دوستای مذهبی دارم که وسواس دارن این خیلی بده . 

ن فدات وسواس ندارم، از وقتی دیدم دختر عموم اینکارو تو اتاقم کرد دیدم عوض شد آخه اون اصلا اهل غسل نیس چ پریودی چ جنب و حتی خونشونم کثیفه همیشه

ن فدات وسواس ندارم، از وقتی دیدم دختر عموم اینکارو تو اتاقم کرد دیدم عوض شد آخه اون اصلا اهل غسل نیس ...

آها . 

شادی و غم بر عارف چه تفاوت دارد؟ / ساقیا ، باده بده شادی آن کاین غم از اوست -ENTJ
مکارم غ

منم مکارم بود عوضش کردم امسال  رهبریو انتخاب کردم 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭