2777
2789
عنوان

نجاست

| مشاهده متن کامل بحث + 5625 بازدید | 135 پست
ی سوال الان خارجیا مگ غسل میکنن؟ کثیفن ینی؟ همشون؟

🤣مگه خارجیا مسلمونن؟ اون خارجی هایی هم که مسلمونن خب غسل می کنن دیگه

شادی و غم بر عارف چه تفاوت دارد؟ / ساقیا ، باده بده شادی آن کاین غم از اوست -ENTJ

استارتر اگر عین نجاست برخورد کنه بله ولی دستت که نجس نیست 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یادمه بچه بودیم  کسی که پریود بود بعد پاکی حتی ساعت دستش یا لباسایی دوران پریودی پوشیده ...

منم سوالم همینه یادمه مامانم موقع پریودی لباسایی ک پوشیده تو این دورانو میشست اما نمیدونم چقد درسته چقد غلط 

چرا براتون عجیبه عجیب کامنت شماست که آگاهی ندارین هردینی شریعتی داره😐😐😐

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
درسته، پس خیالم راحت شد، بعد سوال اینکه اگه مثلا لباس عین نجاست روش باشه تو لباسشویی بندازم بقیه لبا ...

اگه خون بهش بخوره نجس می شه دیگه . اگه نخوره که نه . ولی لباسای تو لباسشویی رو مگه نمی خواین بشورین دیگه چه فرقی می کنه؟ 

شادی و غم بر عارف چه تفاوت دارد؟ / ساقیا ، باده بده شادی آن کاین غم از اوست -ENTJ
منم سوالم همینه یادمه مامانم موقع پریودی لباسایی ک پوشیده تو این دورانو میشست اما نمیدونم چقد درسته ...

نه فقط لباسی عین نجاست بهش خورده نجسه  

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
منم سوالم همینه یادمه مامانم موقع پریودی لباسایی ک پوشیده تو این دورانو میشست اما نمیدونم چقد درسته ...

مرجع تقلید نداری؟ 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

مثلا اگه روی لباس زیر یا شلوار ریخته باشه خب چون خون نجسه باید بشورتش ولی بقیه اش لازم نیست اصلا . 

ببخشید اسی جان می پرسم . وسواس دارین؟ من دوستای مذهبی دارم که وسواس دارن این خیلی بده . 

دغدغه ما رو باش.......... با پای چپ بریم دسشویی یا با پای راست.......

کاش میدونستی تو همین دستور به ظاهر ساده ومسخره چی نهفته ست