2777
2789
عنوان

نجاست

| مشاهده متن کامل بحث + 5625 بازدید | 135 پست
ی سوال الان خارجیا مگ غسل میکنن؟ کثیفن ینی؟ همشون؟

چرا همه چیو به خارجیا ربط میدین خب اونا مسلمون نیستن طبیعتا راه و رسمشون هم با ما متفاوته خیلی سادست تحلیل این موضوع

واسم دعا کنید🤲🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادمه بچه بودیم

کسی که پریود بود بعد پاکی حتی ساعت دستش یا لباسایی دوران پریودی پوشیده بود و آب میکشید اگ تو پریودی حموم میکرد اما پاک نبود عسل انجام نمیداد  حوله ای که خودشو خشک میکرد میگفت نجس شده ابکشی میکرد از حموم میومد پای خیس یا ابی از  بدنش وموهاش میریخت و نمیزاشت رو فرش بریزه   یا زنی تازه زایمان کرده بود تا غسل انجام نمیداد میگفتن نجسه ودست به ظرف وظروف نمیزاشتن بگیره  ولی الان نه  

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

عادت ماهانه فقط خون حیض نجسه عرق و بدن خانم پاکه.       جنب از حرام له هر نحوی و حرام خوار یعنی کسی که غذای حرام یا نوشیدنی حرام میخوره همه ترشحاتش و همینطور اگه بدنش خیس باشه به چیزی بخوره نجسه.   جنب از حلال نجس نیست

بله.  خیالت راحت، این چیزانجس نیست والبته اینکه خیلی ازافراد غسل نمیکنن و مادرجامعه باهاشون در ...

درسته، پس خیالم راحت شد، بعد سوال اینکه اگه مثلا لباس عین نجاست روش باشه تو لباسشویی بندازم بقیه لباسا نجس نمیشه؟

ایی یجور شدم با حرفات 

کلا عتقادی به اینجور چیزا ندارم

از کاربرا قدیمی اینجام🌝 دانشجو رشته حقوقم عاشق خرید کردن و امتحان کردن چیزا جدیدم به امید آزادی ایرانم💔 هیچکس لایق زندگی اجباری نیست ایران از زیبا ترین کشور ها به شمار میره اما چه حیف سرنوشتش بد رقم خورده بود..

ارضا کردی؟؟؟ . من اصلا غسل زیاد نمیکنم خخخ

منتظر به هم ریختن چاکراهات باش 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
آهان یعنی اگه خود نجاست مستقیم بخوره نجس میشه چون دختر عموم مهمونمون بود بعد شب فکرده حواسم نیس خ ا ...

عزیزم . خود آدم نجس نیست . چون عین نجاست نیست و اینطوری ممکنه خیلیا بد برداشت کنن . 

شادی و غم بر عارف چه تفاوت دارد؟ / ساقیا ، باده بده شادی آن کاین غم از اوست -ENTJ

اسلام میگه اشکال نداره نجس نیست. 

اما خب غسل نکردن هم عواقب خودش رو داره. 

به صورت عجیبی تاثیر میزاره. 

مثلا وقتی جنب میخوابی و وقتی غسل کردی رو باهم مقایسه کن. 

ببین چه خواب هایی میبینی