2777
2789
عنوان

درد بی درمون😢😢😢😢😢😩😩😩😩😣😣😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 1081 بازدید | 125 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مشکل خاصی ندارم تو پریود رعایت تغذیه زیاد میکنم کافئین یا چیز سرد یا چیز نفخ دار یا ترش و لبنیات ن ...

اگه به مسکن کم جواب میده پریودایع طولانی درد ایه وحشتناک که موهام الان سیخ میشه اسمش میاد اگه کیستات به دارو جواب نمیده در هر صورت پیش یه متخصص برین وباهاش درمورد اندو متریوز صحبت کنین اطلاعاتم بیشتر خواستی از گوگل سرچ کن ولی من همه ی این راهارو رفتم اخر دکترتیه تهران دردمو تشخیص دادن

عزیزم  احتمال زیاد شما اندومتریوز دارین  از دکتر بخواین ازمایش ca125رو واستون بنویسه این ا ...

لاپاراسکوپی که جراحیه

ینی حتما باید شکم باز شه تا فهمید اندومتریوزه یا نه

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
واا پس چرا اثر نمیکنه برات

روزای اول خوب بود

طولانی مدت استفاده کنی بی اثر میشه

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
کیست از نوع شکلاتی هست ؟ آندومتریوز هستی ؟

بهم گف کیست ریز داری

شکلاتی چجوره؟

اندومتریوزو بهم نگف داری

با سونو مشخص میشه؟

لاپاراسکوپی که جراحیه ینی حتما باید شکم باز شه تا فهمید اندومتریوزه یا نه

تشخیص اصلیش ازاینراه واگرهم داشته باشی باز با همین راه درمان میشی سه تا سوراخه کوچیک رو شکمه .اما با دکتر مشورت کنین گاهی از روازمایشم که گفتم بهتون میفهمن.خواستم یه راهنمایی کنم چون خودم کشیدم

مشکل خاصی ندارم تو پریود رعایت تغذیه زیاد میکنم کافئین یا چیز سرد یا چیز نفخ دار یا ترش و لبنیات ن ...

کلا همیشه رعایت کن تو پریودی بیشتر ورزشم خوبه البته نه ورزش خیلی سنگین استرس هم باید کنترل شه 

البته خب اینجور چیزا ارثی هم هست بعد زایمان میگن درد کمتر میشه 

ولی خودتو به مسکن انقدر وابسته نکن دمنوش های خیلی مختلفی هستن 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بهم گف کیست ریز داری شکلاتی چجوره؟ اندومتریوزو بهم نگف داری با سونو مشخص میشه؟

اگر گفت کیست ریز داری ن آندومتریوز نداری عزیزم نگران نشو . چون اگر داشتی بهت گفته بود

خودتو گرم نگه دار .. کمر و شکمت نذار یخ کنه . پریودی حموم نرو . گرمی زیاد بخور . دمنوش زنجفیل ، دارچ ...

دارو گیاهی اثر نداره روم