2777
2789
عنوان

درد بی درمون😢😢😢😢😢😩😩😩😩😣😣😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 1081 بازدید | 125 پست
شاید آندمتریوز یا همون کیست شکلاتی داری و دکترت تشخیص نداده. من داشتم و تو پریودی همش درد داشتم دکتر ...

چجور دکتر فهمیده؟

ازمایش خاصی داره؟

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
منم درد زیادی دارم میگن ازدواج کنی این درد کم میشه همینکه میشه راحت جراحی کرد کیست رو برداش

برا مجردا مگه کیستو جراحی نمیکنن؟

بعد ازدواج و حتی زایمانم شنیدم درد دارن هنوز خیلیا

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه به مسکن کم جواب میده پریودایع طولانی درد ایه وحشتناک که موهام الان سیخ میشه اسمش میاد اگه کیستات ...

اخر چجور درمانش کردی

تشخیص اصلیش ازاینراه واگرهم داشته باشی باز با همین راه درمان میشی سه تا سوراخه کوچیک رو شکمه .اما با ...

درمان شدی؟

کلا همیشه رعایت کن تو پریودی بیشتر ورزشم خوبه البته نه ورزش خیلی سنگین استرس هم باید کنترل شه  ...

دارو گیاهی زیاد خوردم اثر نداره

اگر گفت کیست ریز داری ن آندومتریوز نداری عزیزم نگران نشو . چون اگر داشتی بهت گفته بود

اخرین باری که سونو دادم 3-4 سال پیش بوده

ینی ممکنه الان اندو شده باشم؟

چجور دکتر فهمیده؟ ازمایش خاصی داره؟

سونو داخلی کرد سریع فهمید بعدش برام عکس رنگی نوشت انجام دادم هنوز جوابش نیومده.دکتر قبلیم سونو کرد و ام آر آی گفت کیست ساده داری دارو خوردم گفت خوب شدی ولی من هنوز درد داشتم گفت دیگه شاید کیست شکلاتی داری که من رو ارجاع داد پیش یه دکتر دیگه.بعضی دکترا نمیفهمن ولی خیلیاشون متوجه میشن

نهه درضمن ۱۷ سالمه

خب این نرمال نیس یه متخصص زنان برو

من از همون 12 سالگی میرفتم دکتر برا دردم

اخر چجور درمانش کردی

من نازایی داشتم برا عمل لاپاراسکوپی رفتم اونجا تشخیص دادن اندومتریوزم وهمون موقع نقاط اندومتریوزم میسوزونن ودرمان شدم اما متاسفانه این مریضی عود میکنه بیشتر وقتا ولی میگن تنها راه اینکه نگیری باید پشت سرم قرص ضد بارداری بخوری بعد نخوری تا تعداد پریودیا کمتر بشه ولی براشما که مجردی قضیه فرق کنه شاید ازدکتر بپرس ولی گاهی اوقات لازمه ما به دکتربگیم شاید این  دردو رو داریم اونا نمیدونن وبه همه بحثا فکرنمیکنن من خودم تا بحال چند چیزچ به دکترا گفتم که بعدا فهمیدن همون مشکل رو دارم درهر صورت شما بهشون بگین اندومتریوز رو بررسی کنه شاید الان روشی دیگه ایم باشه برا درمان

من پرسیدم بخاطر اینکه عکس رنگی مثل سونوی واژینال از دخترای مجرد نمیگیرن ولی اگر ازدواج کردین مسکلی ...

گرفتگی لوله باعث درد پریود میشه؟

دارو گیاهی زیاد خوردم اثر نداره

همون ارثیه احتمالا و بعد زایمان کم میشه 

ولی اصلاح سبک و ورزش خوبه به مرور شاید بهترش کنه یه خرده

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

درمان شدی؟

الان بعد عمل و باردارشدن دردام خداروشکر کمتر شدن ولی نمیدونم ایا هنوز دارم یانه دکترم که وقتی سزارین کردم گفت دارین ولی دردام کمترشدن خیلی.منتها میگن گاهی با باردارشدن برطرف میشه خودبخود ولی ۴ سال پیش سزارین شدم دکترم حین عمل گفت هنوز داری 

سونو داخلی کرد سریع فهمید بعدش برام عکس رنگی نوشت انجام دادم هنوز جوابش نیومده.دکتر قبلیم سونو کرد و ...

امیدوارم تو هم خوب شی💚