2821
2789

الهی بگردم 

خیلی سه ماه اول سخته هر چی بخوری و نخوری کولیک رو بچه داره ما که بچمون شیرخشکی شد اخرش 

زیاد خودتو اذیت نکن سه ماهش بشه خوب میشه

لطف حق با تو مداراهاکند     چون که از حد بگذرد رسوا کند

نه شیرینی خامه ای ربطی به کولیک نداره 

اگه بچت حساسیت به پروتئین گاوی داشته باشه اذیت میشه بدنش اگزما میزنه

کلا بچه ها ۴ الی ۶ ماه کولیک و دارن، دارو ضد نفخ بهش بده، شکمش با روغن زیتون ماساژ بده، پاهاش حالت دوچرخه بالا پایین کن

خودتم نفخ غذاهات و بگیر، بعد غذام چایی نبات بخور یا عرق نعنا

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه شیرینی خامه ای ربطی به کولیک نداره  اگه بچت حساسیت به پروتئین گاوی داشته باشه اذیت میشه بدن ...

عزیزم سللم عذر میخوام یه بار یکی از تاپیک های شما رو دیدم فرموده بودین کوچولوتون تشنج بدون تب داره. عذر میخوام میتونم بپرسم از کجا متوجه شدین ؟ 

عزیزم سللم عذر میخوام یه بار یکی از تاپیک های شما رو دیدم فرموده بودین کوچولوتون تشنج بدون تب داره. ...

سلام گلم

خوب تشنج کرد بدون تب

دفعه اول ،،،بردمش حموم ده دقیقه ربع ساعت گریه کرد تا اومد بیرون، بعد لباساش پوشوندم یهو دیدم خیره شد سقف دست و پاهاش خشک شد چند ثانیه صورتش کبود شد بعدم بیحال شد و خوابالود😔چهار دفعه همینطور شد الان دارو میخوره خدایا شکر کنترل شده دیگه اونطور نشد الحمدلله

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
سلام گلم خوب تشنج کرد بدون تب دفعه اول ،،،بردمش حموم ده دقیقه ربع ساعت گریه کرد تا اومد بیرون، بعد ...

خدارو هزاررر بار شکر عزیزدلم. فقط حالتش رو میخواستم‌بدونم‌چطور شده.

فک کنم‌کوچولوی شمام‌حساسیت به پروتیین گاوی داره پسر منم‌حساسیت داره. خدا به دلمون رحم‌کنه

خدارو هزاررر بار شکر عزیزدلم. فقط حالتش رو میخواستم‌بدونم‌چطور شده. فک کنم‌کوچولوی شمام‌حساسیت به پ ...

اره پسر من کلکسیون مریضی هاست انقد دکترا رو گشتم بخاطرش خودم یه پا دکتر شدم دیگه 😐😂

تشنج نبوده پس ریسه کردن بوده ؟ الان تاپیکتون رو خوندم. 

اسکن مغز و نوار مغز و ام ار ای و ازمایشات همه سالم بود و چیزی نشون نداد

دکتر گفت تشنجه ولی چون کم کم میاد تو نوار مغز نشون نمیده

البته ارثی ام هست عموش و بچه هاش همینطور بودن یکسال دارو مصرف کردن دیگه خوب شدن

پس خدارو هزار بار شکررررررر انشالله کوچولوی شمام خیلی زود خوب میشه.

مرسی عزیز مهربون 🌹🌹🌹