شوهرم و خانواده ش بداخلاق . شما گفتین یک مدت سکوت من به خودم برسم و مهربونه باشم . شاد باشم . از امروز اینکارو میکنم . یک سوال این موقع ها شما محبت به شوهرتون هم انجام میدید یعنی همه چی هم شکم و هم زیر شکم. بیاد طرفتون یاد بداخلاقی هاش نمیوفتید بعد بگید گیر آورده مارو
ولی اجازه بده یک دست گریه رو باید بزنم خخخخخ. چون یک مدت فقط بغض کردم فقط . دیده نشدم . هرکار کردم همه بد بودن با من . منی که میخندیدم منی که برام مشکلات هیچی نیست الان داغونترینم گربه کنم بعدددددد یاعلی بگم .
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
ولی اجازه بده یک دست گریه رو باید بزنم خخخخخ. چون یک مدت فقط بغض کردم فقط . دیده نشدم . هرکار ...
گاهی وقتا گریه لازمه.منم یه دختر پر انرژی و شاد و سرحال بودم که تبدیل شده بودم به یه آدم افسرده و سرخورده اما تونستم خودمو جمعو جور کنم.مطمئنم تو هم میتونی.ما زنا خیلی قوی هستیم
فقط شما تو ذهنم میایین راهنماییت خوب بود بازم چیزی بود بهم بگو توروخدا
حتما عزیزم.فقط یه چیزی توقع نداشته باش مردت هر روز خوب و عالی باشه،بازم گاهی وقتا بخاطر فشار کاری یا خستگی یا بی حوصلگی یکم بی اعصاب میشن اما تو به راهت ادامه بده اصلا درجا نزن...هر وقت از چیزی ناراحت بودی من منتظرتم به حرفات گوش میدم که سبک بشی اما از راهت برنگرد..بازم میگم بخاطر آرامش خودت و الخصوص پسرت...موفق باشی گلم
الهی آمین.ان شاالله خدا بهتون یه دختر سالم و صالح بده
سلام عزیزم . هستی . . من ازظهر تمرینم و شروع کردم . الان دیدم شوهرم صبح که خونه بود ه و من سرکار یا مامانش هشت دقیقه صحبت کرده .یکم عصبی شده . بقیه داداشش مادرشو کار ندارن بخاطر رفتار بد مادرش که اختلاف میندازه
سلام وااااااای چقدر منتظرت بودم . خیلی رو رفتارم حواسم بود وفثط به شوهرم دارم محبت میکنم دیشب تا گفت بریم خونه مامانم گفتم بریم . ولی بردار بزرگش که مجرده و همیشه فحش میده دوباره زیر فحشم کرد من و بیرون کرد . منم خونه آمدم شوهرم فقط ساکت بود طفلی مونده چکار کنه .ولی شاید باورت نشه اصلا برام مهم نیست . میخوام بهس بگم عزیزم برو به پدر و مادرت سرربزن وظیفه ته ولی من هروقت میرم بی احترامی میبینیم