2777
2789
عنوان

یک درد دل .

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 90 پست
عالیه.از خدا میخوام که بهترینهاشو ببینی

ولی اجازه بده  یک دست گریه رو باید بزنم خخخخخ. چون یک مدت فقط بغض کردم فقط . دیده نشدم . هرکار کردم همه بد بودن با من . منی که می‌خندیدم منی که برام مشکلات هیچی نیست الان داغونترینم گربه کنم بعدددددد یاعلی بگم . 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

ولی اجازه بده  یک دست گریه رو باید بزنم خخخخخ. چون یک مدت فقط بغض کردم فقط . دیده نشدم . هرکار ...

گاهی وقتا گریه لازمه.منم یه دختر پر انرژی و شاد و سرحال بودم که تبدیل شده بودم به یه آدم افسرده و سرخورده اما تونستم خودمو جمعو جور کنم.مطمئنم تو هم میتونی.ما زنا خیلی قوی هستیم  

گاهی وقتا گریه لازمه.منم یه دختر پر انرژی و شاد و سرحال بودم که تبدیل شده بودم به یه آدم افسرده و سر ...

مرسی عشقم . از اون موقع تا الان جملات دکتر هلاکویی و انوشه رو گوش دادم ‌‌

یک چیزم بگم . به همسرم صبح یک پیام دادم  طبق عادت نوشتم عزیزم . اونم طبق عادت عزیزم بنویسه معمولا . بعد گفتم بزار بنویسم گلم  یهو دیدم اون نوشت جیگرم 

گاهی وقتا گریه لازمه.منم یه دختر پر انرژی و شاد و سرحال بودم که تبدیل شده بودم به یه آدم افسرده و سر ...

فقط شما تو ذهنم می‌ایین راهنماییت خوب بود بازم چیزی بود بهم بگو توروخدا

فقط شما تو ذهنم می‌ایین راهنماییت خوب بود بازم چیزی بود بهم بگو توروخدا

حتما عزیزم.فقط یه چیزی توقع نداشته باش مردت هر روز خوب و عالی باشه،بازم گاهی وقتا بخاطر فشار کاری یا خستگی یا بی حوصلگی یکم بی اعصاب میشن اما تو به راهت ادامه بده اصلا درجا نزن...هر وقت از چیزی ناراحت بودی من منتظرتم به حرفات گوش میدم که سبک بشی اما از راهت برنگرد..بازم میگم بخاطر آرامش خودت و الخصوص پسرت...موفق باشی گلم  

حتما عزیزم.فقط یه چیزی توقع نداشته باش مردت هر روز خوب و عالی باشه،بازم گاهی وقتا بخاطر فشار کاری یا ...

مرسی عزیزم حتما سیوت میکنم .چون باید جلوی مریضی مو بگیرم چون دوست دارم بچه دومم بیارم پسرم همش میگه نی نی می‌خوام باهاش بازی کنم 

ان شاالله... اتفاقا منم بچه دوممو باردارم

الهی سلامت باشید و به سلامتی به دنیا بیاد .من دختر هم دوست دارم چون می‌دونم تو روحیه شوهرم تاثیر داره خواهر نداشته خدا بهمون دختر بده سلامتی

الهی آمین.ان شاالله خدا بهتون یه دختر سالم و صالح بده

سلام عزیزم . هستی ‌. . من ازظهر تمرینم و شروع کردم . الان دیدم شوهرم صبح که خونه بود ه و من سرکار یا مامانش هشت دقیقه صحبت کرده .یکم عصبی شده . بقیه داداشش مادرشو کار ندارن بخاطر رفتار بد مادرش که اختلاف میندازه 

سلام عزیزم حال دلت چطوره؟

سلام وااااااای چقدر منتظرت بودم . خیلی رو رفتارم حواسم بود ‌‌‌‌‌‌‌و‌فثط  به شوهرم دارم محبت میکنم دیشب تا گفت بریم خونه مامانم گفتم بریم . ولی بردار بزرگش که مجرده و همیشه فحش میده دوباره زیر فحشم کرد من و بیرون کرد . منم خونه آمدم شوهرم فقط ساکت بود طفلی مونده چکار کنه .‌‌‌‌‌ولی شاید باورت نشه اصلا برام مهم نیست . می‌خوام بهس بگم عزیزم برو به پدر و مادرت سرربزن وظیفه ته ولی من هروقت میرم بی احترامی میبینیم