شوهرم و خانواده ش بداخلاق . شما گفتین یک مدت سکوت من به خودم برسم و مهربونه باشم . شاد باشم . از امروز اینکارو میکنم . یک سوال این موقع ها شما محبت به شوهرتون هم انجام میدید یعنی همه چی هم شکم و هم زیر شکم. بیاد طرفتون یاد بداخلاقی هاش نمیوفتید بعد بگید گیر آورده مارو
من وقتی شوهرم با مادرش بداخلاقی میکنه هرچند از مادرشم زیاد دلخوشی ندارم اما سریع با شوهرم برخورد میکنم که با مادرش خوب باشه.وقتی میریم خرید به شوهرم میگم فلان چی هم برا مادرت بگیر اونم میخواد...این یعنی سیاست
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
دخترم سه سالشه وقتی اذیت باباش میده میرم بغلش میکنم میگم مامان اذیت بابات نده تو که میدونی بابای عشق منه .شوهرمم این حرفارو که میشنوه هیچ عکس العملی نشون نمیده اما میدونم بعدا دو برابرش به خودم برمیگرده...مثلا اونم چند روز بعد دخترم اذیتم میده میگه اذیت مامان نده ای زن منه ها نمیزارم هیچکی اذیتش بده
من وقتی شوهرم با مادرش بداخلاقی میکنه هرچند از مادرشم زیاد دلخوشی ندارم اما سریع با شوهرم برخورد میک ...
باید شروع کنم چون دارم مریض میشم . من همیشه سوغاتی میارم براشون هفته قبل رفته آمده برای ما نیاورده فقط برای پسرم تیشرت شلوارک . به جاریم و شوهرش جدا سوغاتی داده بهشون گفته به کسی نگید برای شما فقط آوردم .شوهرم نمیدونه .خلاصه هرکاری کردم ندیذین