2777
2789
عنوان

یک درد دل .

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 90 پست

من وقتی شوهرم با مادرش بداخلاقی میکنه هرچند از مادرشم زیاد دلخوشی ندارم اما سریع با شوهرم برخورد میکنم که با مادرش خوب باشه.وقتی میریم خرید به شوهرم میگم فلان چی هم برا مادرت بگیر اونم میخواد...این یعنی سیاست   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دخترم سه سالشه وقتی اذیت باباش میده میرم بغلش میکنم میگم مامان اذیت بابات نده تو که میدونی بابای عشق منه .شوهرمم این حرفارو که میشنوه هیچ عکس العملی نشون نمیده اما میدونم بعدا دو برابرش به خودم برمیگرده...مثلا اونم چند روز بعد دخترم اذیتم میده میگه اذیت مامان نده ای زن منه ها نمیزارم هیچکی اذیتش بده

دخترم سه سالشه وقتی اذیت باباش میده میرم بغلش میکنم میگم مامان اذیت بابات نده تو که میدونی بابای عشق ...

خیلی عجیبه شوهرم این حرفا میزنه ها  

خواهرشوهرم میگه هیچوقت فکرش نمیکردم داداشم انقد زن دوست باشه.در صورتی که اوایل اصلا زن دوست نبود اما من خواستم و شد

من وقتی شوهرم با مادرش بداخلاقی میکنه هرچند از مادرشم زیاد دلخوشی ندارم اما سریع با شوهرم برخورد میک ...

باید شروع کنم چون دارم مریض میشم . من همیشه سوغاتی میارم براشون ‌‌هفته قبل رفته آمده برای ما نیاورده فقط برای پسرم تیشرت شلوارک . به جاریم و شوهرش جدا سوغاتی داده بهشون گفته به کسی نگید برای شما فقط آوردم .شوهرم نمیدونه .خلاصه هرکاری کردم ندیذین 

دخترم سه سالشه وقتی اذیت باباش میده میرم بغلش میکنم میگم مامان اذیت بابات نده تو که میدونی بابای عشق ...

این نکات ریزرو گفتم که یکم بیشتر بیاد تو دستت که چکاررا میتونی انجام بدی.حتی یه حرف کوچیک چه تاثیری میتونه بزاره

این نکات ریزرو گفتم که یکم بیشتر بیاد تو دستت که چکاررا میتونی انجام بدی.حتی یه حرف کوچیک چه تاثیری ...

بهتره دیگخ منفی نگم .بهتره گذشته رو نگم فقط به خودم برسم .مرسی عزیزم خدا کمکت کنه هرجا کارت گیره

باید شروع کنم چون دارم مریض میشم . من همیشه سوغاتی میارم براشون ‌‌هفته قبل رفته آمده برای ما نیاورده ...

میدونم خیییییلی سخته تحمل این رفتارا اما بخاطر آرامش دل خودت یه مدت تمرین کن بدیارو نبینی

بهتره دیگخ منفی نگم .بهتره گذشته رو نگم فقط به خودم برسم .مرسی عزیزم خدا کمکت کنه هرجا کارت گیره

ان شاالله میای تو همین تاپیکت از شیرینیای زندگیت بهم میگی و منم کلی خوشحال میشم که تونستم به همنوعم یه کمک  کوچیکی کنم

ان شاالله میای تو همین تاپیکت از شیرینیای زندگیت بهم میگی و منم کلی خوشحال میشم که تونستم به همنوعم ...

ان شالله مرسی عزیزم . دخترتو خدا حفظت کنه . 

یک پیامت حذف شد همونی که جواب داده بودی روی پیام سوغاتی مادرشوهرم دوباره بفرست نخوندمش

ان شالله مرسی عزیزم . دخترتو خدا حفظت کنه .  یک پیامت حذف شد همونی که جواب داده بودی روی پیام ...

میدونم خیییییلی سخته تحمل این رفتارا اما بخاطر آرامش دل خودت یه مدت تمرین بدیارو نبینی یا به دیدمثبت بهشون نگا کنی