2777
2789
عنوان

یک درد دل .

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 90 پست
دیذم همش موضوع مادرشوهر . تو یک ساختمون ؟؟؟ نگا هروقت تنها رفت آمد عصبی بود خونه مادرش . دیشب میخوا ...

بخاطر همیناست که میگم با سیاست رفتار کن که شوهرتو بگیری تو مشت خودت.بخدا مردا بچه ای بیش نیس، خیلی زود رام میشن.فقط مهم اینه که بخوای.اونوقت دیگه هیچ احدالناسی نمیتونه بینتون ناراحتی بندازه

عزیزم بخدا هیچکی دلسوز آدم نیس فقط خودتی که میتونی به خودت کمک کنی.پس پیشنهاد میکنم حداقل خودت به خو ...

دوست دارم گریه کنم داد بزنم . دیشب رفته بود خونه مادرش .منم خونه مامانم همسایه هاسون عصرانه آمدن . همه می‌خندیدن من تو دلم آشوب بود رفت مادرش چی میگه یعنی باز پرش می‌کنه باز عصبی میشه باز باز . بخدا اذیت بودم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم بخدا هیچکی دلسوز آدم نیس فقط خودتی که میتونی به خودت کمک کنی.پس پیشنهاد میکنم حداقل خودت به خو ...

منک میرم مامانش فقط به پسرش اعتنا می‌کنه منو تحویل نمیگیره . به هر کی گفتم گفت بزار تنها بره تو همیشه نرو 

بخاطر همیناست که میگم با سیاست رفتار کن که شوهرتو بگیری تو مشت خودت.بخدا مردا بچه ای بیش نیس، خیلی ز ...

راست میگی . خودم یکم خسته شدم ‌وفقط بدی دیدم فقط منفی شنیدم . فقططططط خیلی دلم تنگه شوهرم و حس کنم از ته دل محبت می‌کنه بهم . 

ببین من ۶سال پیش یه نفر یه نصیحتی بهم کرد واقعا خدا خیرش بده که آرامش اومد تو زندگیم

گفت تمام سعی خودت کن شوهرتو بکشونی طرف خودت که همیشه حرف تو باشه حتی حرف مادرشم دیگه هیچ اهمیتی نداشته باشه گفتم خب یادم بده چطوری گفت اونو دیگه تو باید ریزبین باشی با سیاست انجامش بدی.اولش خیلی گنگ بود برام اصلنم بهش توجه نکردم اما حالا بعد از ۶سال میبینم چه خوب از پسش براومدم

دوست دارم گریه کنم داد بزنم . دیشب رفته بود خونه مادرش .منم خونه مامانم همسایه هاسون عصرانه آمدن . ه ...

وقتی شوهرتو بکشونی طرف خودت دیگه هیچ بنی بشری نمیتونه پرش کنه، حتی اگه پشت سرت اسمتو بیارن یه تو دهنی هم بهشون میزنه...فقط تمام سعی خودت کن که خودتو به شوهرت نشون بدی خوبیاتو

باورت میشه الان هرجا که میریم سرصحبت باز میشه میگن فلانی هوای مادرتو داشته باش پیرزنیه حرفی میزنه خودتو زنت دل نگیرین اذیتش نکنین، شوهرم میگه زن من خیییلی خوبه، اون مادرمه که اذیت زنم میده در صورتی که اوایل همممممش طرف مادرشو میگرفت...حالا ببین من با تلاش خودم شوهرمو چقد تغییر دادم

وقتی شوهرتو بکشونی طرف خودت دیگه هیچ بنی بشری نمیتونه پرش کنه، حتی اگه پشت سرت اسمتو بیارن یه تو دهن ...

چه جوری شروع کنم . منی که همیشه روپا خودم بودم الان مثل یک بچه شدم داغون وقتی حرف میزنم با بغض حرف میزنم . 

اولین کار حرکت چی باشه . خواهری کن بگو . برم خونه ظهر دوروبرمو مرتب کنم یک آرایشگاه برم . یخچالمو مرتب کنم . بخدا نمیدونم چکار کنم . پیشنهاد سینما سه نفری بدم وااااای داغونم الاتم می‌خوام گریه کنم چون سرکارم دارم حفظ میکنم خودمو

باورت میشه من اصلا حوصله تایپ کردن ندارن اما چون خودم یه مدت تو برزخ زندگی کردم خیلی دوسداشتم بهت کمک کنم و سعی خودمو میکنم ان شاالله که آرامش بیاد به زندگیت و یه دعا خیر هم واسه ما بکنی

شوهر من بداخلاقیش به حدی بود که تمام اقوامشون همسایه ها دوستان همه و همه میدونستن ولی الان انقد آروم شده همه میگن چطور انقد تغییرش دادی.اینو گفتم که بدونی در ناامیدی بسی امید است

باورت میشه من اصلا حوصله تایپ کردن ندارن اما چون خودم یه مدت تو برزخ زندگی کردم خیلی دوسداشتم بهت کم ...

دقیقا منم تو برزخم مادرش شدید دور . از خداشه ما دوتا بد شدیم اون محبت خودشو نشون بده ‌‌.مرسی عزیزم . خیلی کمک کردی . خدا کنه بتونم . ممنون . تمام استخوانم درد می‌کنه تو مغزم انکار خیس میشه .انگار دارم خون دماغ میشم ‌‌. داغ نم . باید از همین امروز شروع کنم .مرسی مرسی ازت خدا دلتو شاد کنه   

از مادرش چیز ی نمیگی بهش . 

اوایل تا از سرکار میومد یا اخمو تخمم توهم بود یا تا وارد میشد رگباری شکایت مادرش میکردم اما الان حتی مادرشم فحشم بهم بده بهش نمیگم،خودشم متوجه شده