2821
2789

شخصیت جذاب همیشه آدمو  جذب میکنه

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نوع رفتار

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
پس چرا همه میگن ظاهر باید خوب باشه ولی جذب زشتا میشن

زبون یه چی میگه ولی دل یه چی دیگه 

درسته میگن ظاهر مهمه ولی هیچ چیز مثل یه شخصیت خوب جذاب نیست 

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨

فکر میکنم بخاطر فرکانسش هست . مثلا دیدی بعضیا پول جذب میکنن یعنی طرز فکرش طوریه ک باعث جذب بقیه میشه . من ی جا خوندم نوشته بود اگ بدونید فکراتون چقد زود عملی میشه هیچ وقت منفی فکر نمی‌کردید یعنی حتی مثلا بگی دعا میکنم بدبخت نشم اشتباهه باید بگی دعا میکنم خوشبخت باشم منظورم اینه ک کلمه منفی هم نباید بگی فقط مثبت صحبت کنی 

زبون یه چی میگه ولی دل یه چی دیگه  درسته میگن ظاهر مهمه ولی ایچ چیز مثل یه شخصیت خوب جذاب نیست ...

چیکار کنیم خب یکیو میشناسم زشته ولی تو یه خانواده با فرهنگ بزرگ شده پولدار نیستن ولی همه جذبش میشن 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز