2821
2789
پس چرا همه میگن ظاهر باید خوب باشه ولی جذب زشتا میشن

طرز برخورد و حرف زدنت جذابیت نداره . هر کی یه قیافه و ترکیب شکل و هیکلی داره همونقدر کا قیافه ها متفاوته سلیقه ها هم متفاوته . پس کلمه ی زشتا که به کار بردی اصلا درست نیس

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فکر میکنم بخاطر فرکانسش هست . مثلا دیدی بعضیا پول جذب میکنن یعنی طرز فکرش طوریه ک باعث جذب بقیه میشه ...

هووووووف من قیافم خوبه ولی مغرورم اصلا دست خودم نیست یعنی مغرور نیستما تو جمع ساکتم حرف نمیزنم خوشم نمیاد با کسی صمیمی بشم جنبه شوخی ندارم بعد فکر میکنن قیافه میگیری این اخلاقم دستم خودم نیست  

چیکار کنیم خب یکیو میشناسم زشته ولی تو یه خانواده با فرهنگ بزرگ شده پولدار نیستن ولی همه جذبش میشن&n ...

سعی کن روی خودت کار کنی تا ویژگی های اخلاقی بدتو اصلاح کنی اول از همه خودت لذت می بری بعد دیگران از مصاحبت و هم نشینی باهات لذت می برن

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨

دلیلش عزت نفس آدمهاست. افرادی که عزت نفس دارن و حال شون با خودشون خوبه ناخودآگاه جذاب تر و زیبا تر به نظر میرسن و برعکس افرادی که خودشون رو ارزشمند نمی دونن و دست کم می گیرن حتی اگر به خاطر زیبایی کسی جذب شون بشه بعد مدتی دور میشیه ازشون. 

وقتی آدم خودش خودش رو دوست نداشته باشه و حالش با خودش عالی نباشه نمیشه انتظار داشته باشه دیگران اونو عالی و جذاب بدونن. 

حس منفی درونی و پنهانی که ادمها نسبت به خودشون دارن رو دیگران درک می کنن. 

هووووووف من قیافم خوبه ولی مغرورم اصلا دست خودم نیست یعنی مغرور نیستما تو جمع ساکتم حرف نمیزنم خوشم ...

من قبلا اینطوری بودم البته جنبه شوخی داشتم کلی هم خاطر خواه داشتم اصلاااا هم به خودم نمیرسیدم اما الان همه چی برعکس شده . گاهی فکر میکنم شبیه دختر پرروها شدم 😞

سعی کن روی خودت کار کنی تا ویژگی های اخلاقی بدتو اصلاح کنی اول از همه خودت لذت می بری بعد دیگران از ...

ببین رفتارم خوبه خیلی مهربونم در واقع تو جمع و با همه ولی ساکتم و دوست ندارم با کسی صمیمی بشم جنبه شوخیو ندارم خیلی ارومم  

دلیلش عزت نفس آدمهاست. افرادی که عزت نفس دارن و حال شون با خودشون خوبه ناخودآگاه جذاب تر و زیبا تر ب ...

اره دقیقا انگار همینه. من الان اینطوری ام چون درونم پر از حس منفیه. قبلاً همه دوست داشتن با من دوست بشن اما الان همه دوستیهام بهم میخوره

ببین رفتارم خوبه خیلی مهربونم در واقع تو جمع و با همه ولی ساکتم و دوست ندارم با کسی صمیمی بشم جنبه ش ...

خب این دیگه بخشی از شخصیتته آدم درونگرایی هستی 

سعی نکن تبدیل به یه برونگرا بشی چون این جوری فقط اذیت میشی

خودتو همین جور که هستی دوست داشته باش

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨
من قبلا اینطوری بودم البته جنبه شوخی داشتم کلی هم خاطر خواه داشتم اصلاااا هم به خودم نمیرسیدم اما ال ...

منم خاطر خواه دارم ولی منظورم خانوما هستن که تو جمعشون با شخصیتی که دارم راحت نیستم 

ولی با اخلاقی ک نشون میدم پسریم خوشش بیاد فرار میکنه 

اره خیلی درونگرام از بچگی اینطوری بودم 

منم درونگرام  واسه همین درک می کنم چی میگی

2823
2791
2779
2792