2777
2789
ببین رفتارم خوبه خیلی مهربونم در واقع تو جمع و با همه ولی ساکتم و دوست ندارم با کسی صمیمی بشم جنبه ش ...

این رفتار هم باز ریشه در عزت نفس داره، البته همه این ویژگی رو دارن کم یا زیاد. وقتی بهش فکر کنی می بینی وقتی تو جمع می شینی این فکر ها داره تو ذهنت می چرخه : اینکه نگران قضاوت شدنیم ، نکنه کار اشتباهی بکنم ، نکنه حرفام جذاب نباشه، نکنه لباسم قشنگ نیست، نکنه  فلانی بهم توجه نکنه یا حرف مو تایید نکنه. 

سعی می کنی با همه مهربون باشی تا تایید بشی که بگن تو خوبی ، تو بهترینی ... چون خودت خودت رو خوب نمی دونی هنوز و خودت رو دوست نداری ... باید بپذیری که با همون ویژگی ها بهترین آدم ممکن زندگی خود هستی. جنبه شوخی رو نداری چون فکر میکنی قراره با شوخی و خنده دیگران کوچک بشی و باز هم همون باور درونی که نکنه من تحقیر بشم جلو بقیه و اگر کسی به من بخنده مدت ها فکر تون درگیر میشه که چرا بهم خندید و تمام ارزش های خودتون رو زیر سوال می برید. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این رفتار هم باز ریشه در عزت نفس داره، البته همه این ویژگی رو دارن کم یا زیاد. وقتی بهش فکر کنی می ب ...

تو جمع میگی حرف نمیزنم چون می‌ترسی حرفات جذاب نباشه!

نه ....چون خیلی مغرورم خیلی قیافه میگیرم فقط دوست دارم بقیه حرف بزنن من گوش بدم گاهی بشه نظر میدم ولی کلا از کمتر کسی خشم میاد .مهربون مجبوری تو ظاهر ولی وقتی تو جمع حرف میزنن میگم چقد احمقه یا چقد حرف میزنه....

گفتی جنبه نداری چون میترسی کوچیک شی ....نه ترس ندارم اخلاقم جوریه چون ساکتم کسی باهام کاری نداره منم با کسی کار ندارم ولی اگه چیزی بگن قشنگ میشورمش البته بیشتر ساکت میمونم...مثلا یه حرف معمولی که واسه بقیه شوخ بنظر میاد از نظر من بده جنبشو ندارم چون از کسی خشم نمیاد و نمیخام صمیمی شم پس نمیخام باهام شوخی بشه 

اخلاقم خوبه ولی بداخلاق بنظر میام شخصیتمم جذاب نیس جوری که چند نفر گفتن فکر نمی‌کردیم اخلاقت اینطوری باشه...دوستمم میگه خیلی خود شیفته ای😅