2777
2789
عنوان

پول حرام

383 بازدید | 14 پست

بعصیا چجوری پول حرام میخورنو پوز هم میدن  به بقیه ؟خدا چرا جوابشونو نمیده.؟من بودم هزار برابرشو از دست میدادم  ولی ادمای بد هیچیشون نمیشع

خدایا رهایم نکن😔

👌💔

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما وقتی از یکی بدت میاد و باهاش قهری جوابشو میدی خب معلومه نه... خدا هم به بنده هایی بد هستن و باهاشون قهره جواب نمیده. پس اگه کار خطایی میکنی و خدا جوابتو میده بدون خیییییلی دوستت داره.... 

هستن كساني كه توي اين دنيا پس ميدن

يه نفر به ناحق از بابام پول زور گرفت و براي رد گم كني مي ريخت به حساب پسرش

عاشق پسرش بود، پسرش سرطان گرفت نابود شد

يه نفر هم مال يتيم و… خورده بود و سهم الارث ميلياردي بالا كشيده بود، زندگيش بسياااار خوب و خوش و خرم بود

ولي از وقتي فوت شده، مياد توي خواب وراث و ميگه حالم بده

نجاااااااتم بدين، حلالم كنين و كسي هم حلالش نميكنه

تو خواب فاميل مياد التماس ميكنه

صبر خدا خیلی زیاده

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792