2777
2789
عنوان

خانوماییکه بینی عمل کردن🥺🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 2816 بازدید | 67 پست
دقیقا من بعضی وقتا میگفتمدبیچاره شدم بینیم کیپ میمونه اما درعین ناباوری خوووبه خوب شد ابریزش شدیدم د ...

چند وقته عمل کردی؟؟,خدایی راحتی با دماغت؟؟

اخه اطرافیان همش منو میترسونن

عوارضات کی تموم شد 

ببخشید کلی سوال پرسیدم 🥺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چند وقته عمل کردی؟؟,خدایی راحتی با دماغت؟؟ اخه اطرافیان همش منو میترسونن عوارضات کی تموم شد  ...

ن اشکال نداره تاپیکات دیدم خیلی حساس شدی.من سه‌ماهه.عوارض دیگ دوماه بشه خوب میشه اخه بستگی ب بدنتم داره ولی مططططمعن باش نمیمونه اینجوری هم کیپیت رفع میشه هم ابریزشت

بله بعد با گوش پاک کن اروم تمیز میکنم ولی نگرانم نکنه این کیپی یا مخاط بمونه باهام 🥺

ن ن خوب میشی نگران نباش بهت قول میدم ،شستشو خیلی تاثیر داره ک میگی خوب انجامش میدی پس نگران نباش 

شش سال پیش چه جالب  بینیت گوشتی بود یا استخونی خدایی راحتی و تو این چنددسال مشکلی نداشتی اخه ...

استخوانی

ایراد داشت ولی خب شدید نبود ایرادش ، انحراف بینی هم داشتم.

آره اصلا زمان که میگذره قشنگ جا میوفته و یه جورایی یادت نمیاد قبلش چجوری بود دقیقا چه شکلی بودی

ن اشکال نداره تاپیکات دیدم خیلی حساس شدی.من سه‌ماهه.عوارض دیگ دوماه بشه خوب میشه اخه بستگی ب بدنتم د ...

حساس میگی میگذره بخدا هزار دفعه گفتم کاش عمل نمیکردم ابجی افسردگی گرفتم بخدا 

یه روز خشکی یه روز کیپی یه روز مخاط بینی روح و روانمو ریخته بهم بخدا قسم

ن ن خوب میشی نگران نباش بهت قول میدم ،شستشو خیلی تاثیر داره ک میگی خوب انجامش میدی پس نگران نباش&nbs ...

نمیدونم چرا از تمام عملای زیبایی بدم میاد دیگه 🥺سر این دماغ پدرم اومد از بس فکرو خیال کردم کاش زود بگذره فقط 

استخوانی ایراد داشت ولی خب شدید نبود ایرادش ، انحراف بینی هم داشتم. آره اصلا زمان که میگذره قشنگ ج ...

واسه منم استخونی بود و کم کار 

ولی همش نگران این عوارضاشم میترسم فلان عوارضش بمونه 

تنفسم یا کیپی و این چیزاش حل نشه 🥺

نمیدونم چرا از تمام عملای زیبایی بدم میاد دیگه 🥺سر این دماغ پدرم اومد از بس فکرو خیال کردم کاش زود ...

من عمل کردم بعد ک اومدم خونه دختر داییم وقت عمل داشت بحدی گریه کردم ک عمل نکن بدبخت میشی من با دهن باز میخوابم بینیم کیپه اذیتم التماسش میکردم نرو ،خیلی سخته درکت میکنم همش میگی چرا انجامش دادم ،اما صبر کن زمانش بگذره نظرت کلن عوض میشه سختیا فراموش میشه عزیزم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز