2777
2789
خیابان شریعتی تا مهدیه پره خوابگاه همشونم خوبن

بله درسته تو نت سرچ کردم دیدم خوابگاه های فاطمیه بعثت شریعتی تو این خیابونا بودن ولی چون از شهره دیگه قراره بیام امکان این نداشتم بیام ببینم کدوم بهتره!همشون امکانات یکسانی دارن از لحاظ بهداشت چطور خبر ندارین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله درسته تو نت سرچ کردم دیدم خوابگاه های فاطمیه بعثت شریعتی تو این خیابونا بودن ولی چون از شهره دیگ ...

من چند سال پیش دوستم خوابگاه زیتون بود ولی مثل اینکه الان جاش کلینیک دندان زدن اونجا ک خوب بود چند جای دیگه ام دیدم بد نبودن کلا بار اول ک میری جایی چون برات نا آشناست حس خوبی نداری ولی بمرور عادت میکنی خیلی سخت نگیر

💔
من چند سال پیش دوستم خوابگاه زیتون بود ولی مثل اینکه الان جاش کلینیک دندان زدن اونجا ک خوب بود چند ج ...

بله خوابگاه زیتون هم اسمش بود خیلی ممنون که وقت گذاشتی🌸

بتونم بیام از نزدیک ببینم یا زنگ بزنم بپرسم شاید راهنماییم کنن

بستگی ب اجاره ای هم ک میدی باید توقع امکانات داشته باشی دیگه اگه مشکل مالی نداشته باشی جاهای خیلی به ...

نه از لحاظ هزینه خیلی مشکلی ندارم ولی الان نمیدونم به کدومشون زنگ بزنم و کدومشون راست میگن که بهترن🤦🏻‍♀️😂