2777
2789
عنوان

تنفس بعد عمل بینی

828 بازدید | 38 پست

سلام بچه ها خواهش میکنم کمکم کنید حتی در حد یک جمله 

من ۲۷روزه عمل کردم ولی تنفسم هنوز از بینی کامل نشده و کار کردنی و صحبت کردنی نفس نفس میزنم 

توروخدا نگرانم راهنماییم کنید کی کامل خوب شدید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما عمل کردی؟

بله سه بار😂

دوستم ۳ بار
اون یکی دوستم دوبار
خواهرم دوبار
یکی دیگشون دوبار
بقیه اطرافیانم حداقل یه بار

انقدر ک حساس بودم رو ظاهرش و درنهایت حتی اون ک ب نظرم بینیش ایده ال بوده تنفسش کامل ایده ال نبوده!

حالا نمیدونم برای تو چطوره چون یکماه هنوز زوده برای تصمیم ولی میگم بینی عملی ایده الو دنبالش نباش

شما عمل کردی عزیزم؟؟؟میشه تجربتو بگی

بله من پارسال عمل کردم الان ده ماه هست من چون آلرژی داشتم تا نه ماه طول کشید تنفسم مثل اول بشه الان خدا رو شکر تنفسم مشکلی نداره 

شما هم نگران نباش عزیزم تازه عمل کردی کردی و بینی پر از ورم هست فقط شستشو مرتب رو فراموش نکن

بله سه بار😂 دوستم ۳ بار اون یکی دوستم دوبار خواهرم دوبار یکی دیگشون دوبار بقیه اطرافیانم حداقل یه ...

واسه من استخوانیه فقط قوزشو برداشت یه قوس ملایم داده فقط تنفسم یکم اذیتم میکنه و نگرانم کرده و گاهی یه طرفه بینیم میگیره یه ساعتایی که میگن التهابه نمیدونم والا نگرانمد