2777
2789

سلام دخترا 

چند روز دیگه عروسی برادرشوهرمه

با جاری و مادرشوهر و خواهر شوهر نشسته بودیم 

من بهش گفتم هانیه جان چای برام می‌ریزی، اونم گفت بیخیال بابا منم به شوخی گفتم برام چای بریز تا مجلستو گرم کنم کلی برات برقصم 

یهو برگشت گفت تو نیاز به این کارا نداری کسی نیست اونشب تورو از وسط جمع کنه، دو نفر باید باشن تورو بشوننت که شامتو بخوری 😑😑

بسیار سخن بود ، نگفتیم و گذشتیم ...🌼

😅😅😅😅😅

خودت شروع کردی 

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

😒

میگفتی تاحالا چن بار از وسط جمعم کردین؟؟

کلا با جاری جماعت قاطی نمیشم چون جاری منم جنبه نداره یهو یه چیز بارم میکنه میشناسمش همیشه باهاش سنگینم

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جالب اینجاست که کن تو عروسی هیچکس نشده که بخوام زیاد از حد برقصم 

تنها عروسی داداشم بود ک ترکوندم اونم چون همون یدونه داداش رو داشتم 

البته اینم بگم که رقص خوبی دارم ولی جاریم هییییچی رقص بلد نیست در حد صفره من فکر کردم از خداش باشه براش برقصم 

بسیار سخن بود ، نگفتیم و گذشتیم ...🌼

به به چه خوب قهوه ایت کرده تو جمع🤣🤣🤣🤣🤣معلومه بلده چیو کجا بگه

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی