2777
2789
عنوان

عروسی جاریم نزدیکه و تیکه سنگین جاری جان😐🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 2770 بازدید | 69 پست
اره منم میخواستم همینو بفهمم برم😁

جوابم نمیده حالا

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
اینکه تازه اومده از کجا تو رو تو عروسیا دیده بگو چرا هذیون میگی

دختر داییشون میشه کلا فامیل هستیم، من یخورده رقصم خوبه رقص عربی، بابا کرم، ایرانی خوب میرم ولی نه هر جایی و هر مجلسی 

بسیار سخن بود ، نگفتیم و گذشتیم ...🌼

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چایی ریخت؟

استکان چایی رو هل میدادی سمتش میگفتی حالا برو بشور نیام وسط مجلست که بخای جمع ام کنی🤣🤣🤣🤣

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
دختر داییشون میشه کلا فامیل هستیم، من یخورده رقصم خوبه رقص عربی، بابا کرم، ایرانی خوب میرم ولی نه هر ...

افرین رقصاتو دیده هانیه؟ چن سالته؟

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
نمیخواستم که بلندش کنم بره چای بریزه، فلاکس چای کنار دستش بود همونجا برام ریخت 😂

اگه جایی تو بودم دیگه اون چایی و لب نمیزدم 😂

بهترین دین و مذهب جهان ،پاک ترین قومیت و نژادهستی، فقط و فقط انسانیت هست بس 🕊🕊
بچه ها جای من بودین ناراحت میشدین؟ بنظرتون چطوری شب عروسی رفتار کنم؟ 

عزیزم خب چرا گفتی چای بریزه حس کرده داری ازش کارمیکشی 

نمیدونم من باشم طبق لحنش رفتارمیکنم اگه شوخی کرده اهمیت نمیدم میرقصم اگه نه که زیاد نمیرقصم درحد یکی دوبار که حرف پشتم نباشه بگن فلانی حرف دراورد مجلس خراب کرد 

ولی بنظرم شوخی کرده

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
تو هم لال شدی و جواب ندادی؟؟ میگفتی آره میومدم میرقصیدم میخواستم ببینم کدوم خری جرئت میکنه بیاد جمم ...

اینجور مواقع همیشه لال میشم اصلا هنگ کردم 

اینجور مواقع همیشه لال میشم اصلا هنگ کردم 

ای کاش جات بودم به خدا با خرفام دهنشو سرویس میکردم 

البته تو خانواده پدریم هیچکس نمیتونه بهم یه حرف بگه میدونن چقد بد دهنم 😂😂😂

صد نامه فرستادم صد راه نشان دادم یا راه نمیدانی یا نامه نمیخوانی🌄

پس نه تنها نرقص، به فامیلم بگو هانیه جان گفته خوشم نمیلد همه بریزن وسط ادا در بیارن نمیشه جمعشون کرد ...

واقعا داغون شدم با این حرف چقد براش ذوق داشتم 

ای کاش جات بودم به خدا با خرفام دهنشو سرویس میکردم  البته تو خانواده پدریم هیچکس نمیتونه بهم ی ...

میگم شاید واقعا دلش نخواد تو عروسیش برقصم 🙄