2777
2789
عنوان

بچه میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 60 پست

چقد شرایطت شبیه منه اینکه شوهرت رانندس و اسپرمش ضعیفه و دست بزن داره بعضی وقتا 🤕😑😑

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ایشالا به زودی دامنت سبز بشه  از توصیه های طب سنتی هم کمک بگیری خوبه

مرسی عزیزم

چشم مرسی بابت راهنماییت

شوهرم رفته طب سنتی ی دمنوش ی معجون داده اونم که زیاد شوهرم خونه نیس خودشم تنبلی میکنه تو راه بخوره هنوز مونده

مرسی عزیزم چشم مرسی بابت راهنماییت شوهرم رفته طب سنتی ی دمنوش ی معجون داده اونم که زیاد شوهرم خونه ...

آره خب پیگیری دستورهای  طب سنتی همت میخواد ،خودت حواست باشه  

ولی تو هم تو غذا و اینا می تونی یه سری موارد رو رعایت کنی 

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍
آره خب پیگیری دستورهای  طب سنتی همت میخواد ،خودت حواست باشه   ولی تو هم تو غذا و اینا می ...

چون رانندس من فوقش برای ی روزش رو میتونم دمنوش رو دم کنم

بقیش رو وقت نمیکنه بخوره

اره سعی میکنم تو غذاها گرمی‌جات استفاده کنم

مرسی که قوت میدین

کاش لحظه های خوشیمون مثله هم بود اقاتون راننده کامیون؟

اره اکثر وقتا تو جادس ولی من الان ی دختر کوچولو دارم ک از وقتی ب دنیا اومده شوهرم خیلی خیلی بهتر شده خدا روشکر 

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️
اره اکثر وقتا تو جادس ولی من الان ی دختر کوچولو دارم ک از وقتی ب دنیا اومده شوهرم خیلی خیلی بهتر شده ...

خدا حفظش کنه خوشبخت باشه

شکرخدا

تو تنهایی چیکار میکنی با دختر کوچولوت؟

منم ۲روزه تنهام هنوز معلوم نیس کی بیاد

منم بچه دار شم از تنهایی در میام

بخدا اینقدر تنهام قراره سگ خونگی امانت بگیریم بچه دار شدبم بدیم به خودشون

خدا حفظش کنه خوشبخت باشه شکرخدا تو تنهایی چیکار میکنی با دختر کوچولوت؟ منم ۲روزه تنهام هنوز معلوم ...

😑😑😑ممنون هیچی در بسته تا روزی ک بیاد درکت میکنم منم از اون دوران داشتم تازه من ی خرگوش گرفتم بزرگ کردم اینقد بهش وابسته شده بودم ک خدا میدونه ولی الان وقت آزاد برام نمیمونه شوهر منم ۵ روزه نیست تا ۲ روز دیگم نمیاد...قبلا حوصلم سر میرف غر میزدم دعوامون میشه الان خدا خدا میکنم بره بتونم استراحت کنم بخوابم

چن سالتون؟

۲۶😕

😑😑😑ممنون هیچی در بسته تا روزی ک بیاد درکت میکنم منم از اون دوران داشتم تازه من ی خرگوش گرفتم بزرگ ...

منم سگ میخوام

عه😅

والله من فعلا به نبودش عادت نکردم

خوش بحالت

میگم خرگوش خوبه؟

راسش من ی روز شوهرم رفته بود بازار قهر بودیم واسه آشتی دوتا بچه خرگوش برام خریده بود یکیش تو بچگی مرد اینقد گریه کردم ک خدا میدونه اولا ازشون میترسیدم ب بعد دیگی خونگی شدن همه خانواده می‌دونستن خیلی بهش،وابستم بهش میگفتم دخترم تا اینکه خدا بهم ی دختر ناز داد و اونو دادم ب یکی از روی ناچاری چون فرصت نمیکردم بهش برسم گناه داش ولی دل کندن خیلی سخت بود