2777
2789
عنوان

کچل کردم مدرسم بابامو خواستن...

| مشاهده متن کامل بحث + 2170 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدیرای مدارس دخترونه اکثرا روانین(اگه کسی اینجا مدیره یا کاره ایش مدیره بهش بر نخوره حقیقته نود درصدشون مریضن به نظر من)

مدرسه ی داداشم انقدر کادر اداری باهاشون خوب بود... خیلی دلم همچون مدیر ناظمی داشته باشم، متاسفانه همینه دیگه مدارس دخترون، 

مدیر ناظم دیکتاتور، دانش آموزم دیکتاتور بار میارن تهشم همون دانش اموزا میشن مدیر و... و تفکر خودشونو به بقیه قالب میکنن

مدرسه هیچ وقت نمیفهمه این چیزارو 

این که اینستاداری هم لازم نبود بگی 

برا موهاتم بهونه بیار چه میدونم بگو داشتیم فشفشه بازی میگردیم موهام گر گرفت کوتاه کردم یا آرایشگر خرابش کرد مجبور شدم کوتاه کنم تا انقد گیر ندت بهت

دخترم نور خورشید اذیتش میکنه مدرسه اجازه نداد تو حیاط کلاه بذاره سرش نور اذیتش نکنه یا زمستون هودی پوشیده بود تو سرما مجبورش کرده بودن هودی رو دربیاره بعد خوده معلمه ارایش کامل نمیدونم والا چرا اینطور با بچه های مردم رفتار میکنن

اخضر به مدیرت بگو گوه نخوره 

دوساله تو این مدرسه کوفتیم امیدوارم اسال بتونم عوضش کنم سر هر چیز بی خودی به ادم گیر میدن و ادمو تهدید میکنن اوایل سال تو حیاط با رفیقم می نشستم حرف میزدم ی روز رفتم خونه بابام گفت امروز گوشی بردی گفتم نه گفت از مدرسه زنگ زدن میگن دخترت گوشه حیاط مدرسه با رفیقش فیلمای نامناسب میبینه

خیر سرشون اسم مدرسشونم گذاشتن مدرسه  معارف اسلامی بخدا از اسلامش فقط حجابو بلدن تهمت و دروغ اینا همه ازاده

......

چه ربطی داره مگه هرکی دوس داشت موهاشو کوتاه کنه مشکل داره لابدپسرایی ام که مو بلندمیکنن دوجسن🙄چقدبدقضاوتت کردن تازه توسن نوجوونی طبیعیه که بیشتردخترا مثل پسراحس استقلال داشته باشن افکارشون عهدحجریه خداشکرکه پدرتون درکتون میکنه

عزیزم چرا تو هیچیت باهم جور نیست

چادر و مو کچل رنگی مدیر دیده 

اینستاتو مدیر از کجا آورد 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

حالا یجور مقنعه میپوشیدی نفهمن موهاتو از ته زدی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

اگه چادری ای خو حجاب داری

پ چجوری فمیده کچل کردی 

تو اینستاتم لابد مسلما با حجابی دیگه؟!

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

همین که برا خودت زندگی میکنی خوبه ولی اگه چادر میپوشی حتما به حجاب معتقدی و موهاتو میپوشونی از کجا ف ...

خاک توسرمون به عنوان اخر سال یه اردو برده بودن قبل امتحانا مارو از اونجا دیدن موقع خواب 

......