2777
2789
عنوان

کچل کردم مدرسم بابامو خواستن...

| مشاهده متن کامل بحث + 2170 بازدید | 51 پست
دوساله تو این مدرسه کوفتیم امیدوارم اسال بتونم عوضش کنم سر هر چیز بی خودی به ادم گیر میدن و ادمو تهد ...

سلام مدیرتون دیگه خیلی....‌تشریف دارند بایدم از خداش باشه موهاتو کچل کردی دیگه نامحرم هم بخواد نمیتونه ببینه😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی حال کردم باهات 

عملا میتونی بدون حجاب باشی ،اما چادر هستی👌دم خانوادت گرم 

و فهمیدم چقدر ادما متفاوتن 

من عشق صورتیم با کلی خدا خدا و چیزای مختلف داره موها بلند میشه 

میرم کلاس رقص...

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
عزیزم چرا تو هیچیت باهم جور نیست چادر و مو کچل رنگی مدیر دیده  اینستاتو مدیر از کجا آورد  ...

شاید باورت نشه پیجمو مدیر و سه تا معاونامون دارن و فالو کردن پیج نصف بچه ها رو دارن میخواستم بلاکش کنم گفتم دوباره داستان جدید درست میشه  

......
مدیر اینستای تو رو از کجا میدونه 

من اکثر دانش آموزانی را تو اینستا میبینم بعد از مدرسه حتی بعد از در مدرسه تو کوچه هم لخت بشن در حیطه کاری بنده نیست پس مدیر تون خیلی بیکار و نا آگاه هستند

شاید باورت نشه پیجمو مدیر و سه تا معاونامون دارن و فالو کردن پیج نصف بچه ها رو دارن میخواستم بلاکش ک ...

ای بابا 😐بی تفاوت بگذر 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
مدیرای مدارس دخترونه اکثرا روانین(اگه کسی اینجا مدیره یا کاره ایش مدیره بهش بر نخوره حقیقته نود درصد ...

پسرونه ها کلا سخت نمیگیرن   باید بری داخلشون  ببینی برای همین  چه کارهایی خصوصا تو دبیرستانهای پسرانه میشه   که براشون هم عادی    اولیاشون بدونن سکته میزنن