2777
2789

داستان از این قرارها که من با یه پسر دوست بود که فامیل هم بود..چن باری بیرون رفتیم و ی آدم فضول عوضی دیده بود و اومده ب بابام گفته...بابای من هم خیلی روی این موضوعات حساسه و تا که فهمید هم خیلی شدید منو دعوا کرد و هم رفت سراغ پسره..پسره گاهی میاد اینجا تنها و خانوادش شهر دیگن...پسره توی خونه تنها بوده و بابام رفت سراغش و این پسره هم تا بوده در را باز نمیکرده چون ترسیده بعد هم دیده بابام نمیره در حیاط رو باز کرده و سریع رفته بالا...بابام هم رفته داخل و دیده در چوبی بستس و پسره هم باز نمیکنه..بابام هم به شدت عصبانی بوده و زده در رو شکونده و خیلی دعوا و داد و آبروریزی راه انداخته..پسره هم از ترس رفته توی تراس و در رو قفل کرده چون بابام چاقو انگار برداشته...خلاصه که خیلی سرصدا شده خیلی زیاد...پسره رفته شکایت کرده به جرم فحاشی و تهدید و در و اینا....می‌دونم کار بابام خیلی اشتباه بوده خیلی اما بنظر شما اون هم اگه دوسم داشت می‌رفت شکایت کنه؟🥺با این جریانات احتمال ازدواجمون اگه ی درصد هم بود به صفر رسید بنظرم...خیلی ناراحتم خیلی خستم دارم نابود میشم توی این خونه دیگه🥺🥺🥺چرا باید بابام اینطوری کنه چرا🥺🥺🥺منم آدمم ی توانی دارم بخدا

این روزا هم میگذره...⛅⚡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب حق داشته  اما اگه بیاد جلو یعنی میخوادت

اخه الان اصن وقتش نیس..نه من شرایطشو دارم نه اون..ی چند سال دیگ وقتش میشه...اما با این همه شکایت و دعوا دیگ بنظرت ممکنه اصن؟🥺

این روزا هم میگذره...⛅⚡
اخه الان اصن وقتش نیس..نه من شرایطشو دارم نه اون..ی چند سال دیگ وقتش میشه...اما با این همه شکایت و د ...

فکرش رو هم نکن

با این اخلاق بابات اصلا این رابطه های طولانی به درد تو نمیخوره

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
اخه الان اصن وقتش نیس..نه من شرایطشو دارم نه اون..ی چند سال دیگ وقتش میشه...اما با این همه شکایت و د ...

وقتش نیس از نظر من مسخرست

اگه بخاد اره 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
وقتش نیس از نظر من مسخرست اگه بخاد اره 

به فامیل گفته آخه الان من پول دارم شغل دارم چی دارم که برم خواستگاری...خب راست میگه الان هیچی نداره تازه درسش تموم شده

این روزا هم میگذره...⛅⚡
به فامیل گفته آخه الان من پول دارم شغل دارم چی دارم که برم خواستگاری...خب راست میگه الان هیچی نداره ...

چند سالته ؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂