2777
2789
عنوان

کیپ شدن یه طرفه بینی بعد عمل

444 بازدید | 5 پست

سلام خاهرا لطفا اگه تجربه دارید بگید 

من ۲۷روزه عمل کردم سمت راست بینیم همش کیپ میشه 

شستشو هم میدما تنفس دارم ولی کمتر از سمت چپ مخصوصا موقع خواب اگه میشه راهنماییم کنید خیییلی نگرانم نکنه برطرف نشه کار به ترمیم بکشه خدای نکرده 🥺بینیمم استخوانی بود 

نیاز ب ترمیم داری .منم بعد ۱۰ سال ک سینوسام عقفونی شد فهمیدم.یک‌طرف بینیت چسبندگی ایجاد شد. و در طول زمان اذیتت میکنن.عفونت میزنه ب سینوس و سر و وقتی متوجه میشی ک دیره و همین ب مایع گوشت فشار میاره. من خیلی درگیرش بودم

نیاز ب ترمیم داری .منم بعد ۱۰ سال ک سینوسام عقفونی شد فهمیدم.یک‌طرف بینیت چسبندگی ایجاد شد. و در طول ...

وای توروخدا منو نترسون 🥺من تازه یه ماهم نشده عمل کردم خدا نکنه این مشکل بوجود بیاد و به مرور رفع شه انشاالله

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

[QUOTE=295229000]وای توروخدا منو نترسون 🥺من تازه یه ماهم نشده عمل کردم خدا نکنه این مشکل بوجود بیاد و به مرور رفع شه ...[/QUOTبرو پیش دمترت بگو ک چسسبندگی ایجاد شد  ی چیز هست ی مدت داخلش بذاره ک مشکل رفع شه و بعد برداره

[QUOTE=295229000]وای توروخدا منو نترسون 🥺من تازه یه ماهم نشده عمل کردم خدا نکنه این مشکل بوجود بیاد ...

میگه از ورم بعد عمله بعد سه الی شش ماه برطرف میشه نمیدونم که🥺

تنفسم خوبه تقریبا فقط بعضی وقتا سمت راستم کیپ میشه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز