2777
2789

من پنیک میشم تیر میکشه و نمیتونم نفس بکشم

نمیدونم

سوالی درباره اوتیسم یا آسپرگر داشتین در خدمتم.                               بپرسین، تا بدونین، تا درک کنین؛ تا ما رو قضاوت نکنین:)                     لینک تاپیک پرسش و پاسخ درباره اوتیسم که می‌تونین سوالاتی که از بنده پرسیده شده و جواب‌هاشون رو اونجا ببینین: https://www.ninisite.com/discussion/topic/9677563/%d9%be%d8%b1%d8%b3%d8%b4-%d9%88-%d9%be%d8%a7%d8%b3%d8%ae-%d8%af%d8%b1%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d8%a7%d9%88%d8%aa%db%8c%d8%b3%d9%85%d8%aa%d8%a7-%d8%ac%d8%a7%db%8c%db%8c-%da%a9%d9%87-%d8%b9%d9%84%d9%85%d8%b4-%d8%b1%d9%88-%d8%af%d8%a7%d8%b4%d8%aa%d9%87-%d8%a8%d8%a7%d8%b4%d9%85-%d8%ac%d9%88%d8%a7%d8%a8-%d9%85%db%8c%d8%af%d9%85

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه جور دردی جرقه ای یا تیر میکشه یا نوک خنجری انگار کسی با درفشی جوالدوزی چند جای سینه فشار بده

نه مثلا وسط سینه ی دردی‌میگیره بعد دستم بالا میکنم درد میگیره تق صدا میده

سلام دکتر  حدودا چند ماه میشه درد قفسه سینه دارم ولی به این شکل که سینمو به جلو میبرم صدای تق میده حالم خوب میسه دوباره یک ساعت میشه درد دارم باید سینمو به جلو ببرم مثل قلنج تا صدا بده بعد احساس راحتی بکنم مشکل چیه فقط درد سینه
  1. دکتر نادر افشاری

درد مربوط به دیواره قفسه سینه ست و ربطی به قلب نداره

سلام بچیا راستش من یه چند وقتی رفتم بدن سازی و ولش کردم. 1 ماه اما الان وقتی قفسه سینم رو میدم جلو مثل کمر صدای تق میده. قولنج قدیما که کمرم خسته میشد مجبور بودم قولنج رو بشکونم و جدیدا هم که سینه خسته میشه. قبلا سینم خسته نمیشد. میترسم. آخه بابام رو اینقدر کمرش و نزدیکای شونهاش رو شکوندیم براش که آخر سر یه 2 هفته ای خونه نشین شد. مشکل رو چه طور میشه حل کرد. به کجا باید مراجعه نمود؟ 

سلام صدای قفسه سینه یا استخوانها با قولنج فرق داره قولنج نوعی اسپاسم عضلانی هست که در ناحیه عضلانی درد دیده میشه و گاهی نمیشه حرکتش داد ... که با ماساژهای آرم و پماد هایی مثل سالیسیلات و دیکلو فناک باعث شل شدن عظله و بر طرف شدن درد میشه... اگر فقط در حرکت دادن قفسه ی سینه احساس صدا میکنید هیچ مشکلی نیست اما اگر در این ناحیه و به خصوص کتف و شانه ها احساس درد و بی تحرکی دارید باید خیلی آرام ماساژ بدید و از پماد شل کننده ی عضلات استفاده کنید