چند وقتی هست که باهم حرف نمیزنیم رسیدنمون به هم غیر ممکنه و جدا شدیم..ولی از سر احترام مناسبت ها رو به هم تبریک میگیم..من دلم میخواد ایندفعه تبریک نگم چون به نظرم مسخره میاد اینجور ارتباط از طرفی هم یه مناسبتی رو قبلااا یادش رفته بود تبریک بگه منم بهش گفتم سال دیگه فلان مناسبتو بهت تبریک نمیگم پس..اونموقع خوب بودیم...ولی حالا تردیدم واسه اینه که اگه این مناسبتو بهش تبریک نگم اونوقت فکر میکنه چقدر بچه ام که خواستم تلافی کنم! و اینکه نمیخوام حس کنه دارم بهش بی احترامی میکنم..از طرف دیگه هم دلم نمیخواد تبریک بگم چون ازش دلخورم..حالا چیکار کنم به نظرتون؟
شرایط تو مثل کنه دقیقا منم باهش کات کردم ولی اون میاد مناسبتها رو تبریک میگه نمی دونم فازس چیه وقتی رابطه ای ب هر دلیل تموم میشه باید کلا از هر لحاظ تموم بشه وگرنه ذهنتو در گیر میکنه من اصلا از این رفتارش خوشم نمیاد ب نظرم آدمهای مردد اینجوری رفتار میکنن یا مردونه باش یا مردونه برو این اعتقاد منه
شرایط تو مثل کنه دقیقا منم باهش کات کردم ولی اون میاد مناسبتها رو تبریک میگه نمی دونم فازس چیه وقتی ...
دقیقا باید همین کار و کرد..من میخوام بدونه که میخوام کامل تموم بشه ولی میگم اگه بهش تبریک نگم فکر میکنه که دارم تلافی میکنم..از سر تموم شدن نمیببنه و این حس بدیه