ژرفاا مدیر استارتر عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 1562 عنوان زایمان درخانه بدون ماما و متخصص 1122 بازدید | 86 پست بچها برای کسی هست نظرتون چیه؟؟ نمیتونه بره دکتر یا کسیو بیاره.. 1402/03/19 | 23:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atrisaa1362 عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 10751 خودتون حس نمیکنید خطرش خیلی بیشتره؟؟ وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری... اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
انرژی_مثبتونم عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 1822 مگه بچه بی پدره ک بخاد اینکارو کنه؟ دلم میخواهد شونه های خودمو بگیرم و بگم .... چته ؟؟؟ چی خوشحالت میکنه ؟؟؟ چرا هرکاری میکنم بچشمت نمیاد ؟؟؟؟ چرا از وقتی خیانت دیدی خوشحال نمیشی ؟؟؟○بقول ی عزیزی : روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت○ی دیالوگ تو سریال خاتون بوده ک میگه: زن ها تا لحظه ی آخر میجنگن ولی ...وقتی ی چیزی براشون تموم میشه، تموم میشه دیگه ○جوابم ب خیانت ی چیزه ک مشکل شوهر شماس خانوووم کِرم از درخته ○البته اینم بگم سرتو بالا بگیر و بگو آشغالای گرگارو ،سگاا میخورن○اما واقعا خیلی حرفه ک آدم نمیتونه روح و روانشو دربیاره نشونت بده بگه نگااه باشون چی کردی؟؟○چه تقدیر ، چه قسمت ، نجنگی ، نمیرسی ○میشه باخیلیا بازم ادامه داد ، گفت وشنید وخندید، اما دیگه دوستشون نداشت○زندگیمونو اونی خراب کرد ک مثلا میخاستیم باش زندگی بسازیم○بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی ؟؟○ دلم میخاد باقی عمرمو بخابم😢💔 واس آرامش منو بچه هام صلوات بفرستید_ _ _اسم کاربریم اصلا با حال دلم همخونی نداره
کپلیییی عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 30465 عذابش نیز ک کمه بدتر طرف جون میده تو خونه کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
midwife402 عضویت: 1399/01/27 تعداد پست: 2526 اصلااا توصیه نمیشه خطر خونریزی و عفونت و مرگ برای مادر و مشکلات آسیب عصب برای نوزاد وجود داره 🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁 🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟 من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱 بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 48765 وای طفلی 😥😥😥دردش زیاده ک تاپیک رو دیدم زیر شکمم درد گرفت روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔
دیرین_diiiriin98 عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3617 تو بیمارستان با کلی امکانات پدرت درمیاد تا بزایی تو خونه کتصورشم سخته خیلی ریسک داره ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻♀️
3lin عضویت: 1398/10/07 تعداد پست: 2796 چه حرفا.اون زنای قدیم بودن که از پسش برمیومدننه این زنای نسل چیپس و پفک
eliksan عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 16148 دلیلش چیه نمیره بیمارستان؟ زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم