2821
2789
چرا اشتباه راهنمایی می کنی به الف یا ب توجه نمیکنن؟؟ اتفاقا به الف یا ب بودن رشته توی هدایت تحصیلی ...

منظورم اینه ک در هر صورت رشته ای ک میخوای بری میتونی بری

من معدلم ۱۹.۹۳بود رفتم تجربی دوستم ۱۷ بود اونم رفت تجربی

معدلت چند بود ؟

19/31

مطالعات اجتماعیمو کم داده بود 

اعتراض دادم نمرمم اون نبود زیاد بود 

رسیدگی نکردن 

وگرنه بیشتر میشد 

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خب یعنی تجربی رو نمی تونی بری اگه الف می آوردی توی اولویت اول قرار می گرفتی

دارم تجربی میخونم😀

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

تو مدرسه گفتن به الف و ب توجهی نمیکنن 

یکی از دوستام نمره ش ازم کمتر بود الف اورده بود 

چطوره؟ راضی هستی ؟ 

اره راضیم 

ولی یه اشتباه جبران نشدنی انجام دادم 

این بود که 

تابستون نرفتم کلاس فیزیک و شیمی و ریاضی 

تا قبل اینکه معلم درس بده اماده باشم 

و زیست هم چون سنگین بود همشون بهم فشار اورد 

و جون دارم میدم تو خرداد 

دیگ این اشتباهو نمیکنم

با اولویت ب شانس آوردی 

نمره تجربی 

باید ریاضی دوازده به بالا و علوم ۱۴ به بالا باشه 

من دوتاشونم نمره خوبی گرفتم 

با چه قانونی نمیتونم برم؟ 

به شانس نی 

حقم بود بخونم تجربی

عه واقعا باید رفت ؟

اره برو من به هرکی که میخواد بره تجربی میگم 

واقعا انقد بهم فشار وارد شد 

خوندن خودنی گریه میکردم 

خیلی فشار میاد به ادم 

نمره تجربی  باید ریاضی دوازده به بالا و علوم ۱۴ به بالا باشه  من دوتاشونم نمره خوبی گرفت ...

خودت میگی تجربی رو ب آوردی

اولویت با الف هست نه با ب 

پس از بچه هایی که الف آوردن یه تعداد نرفتن که جا برای تو باز شده درضمن بالای ۱۲نیست بالای ۱۳هست

خودت میگی تجربی رو ب آوردی اولویت با الف هست نه با ب  پس از بچه هایی که الف آوردن یه تعداد نر ...

اخه اصن توجهی نکردن 

به چه دلیلی باید من با نمره نوزده و هجده اولویت ب بشم و کسی که پونزده شده بشه الف؟ 

بخاطر همون مدیرم گف تو باید اولویت الف باشی 

بعدشم الف و ب گف فرقی نداره 

اخه اصن توجهی نکردن  به چه دلیلی باید من با نمره نوزده و هجده اولویت ب بشم و کسی که پونزده شده ...

من از بحث کردن با تو دیگه خسته شدم

باشه تو راست میگی الف و ب هیچ فرقی باهم ندارن همه هم قبول میشن

راضی شدی

من از بحث کردن با تو دیگه خسته شدم باشه تو راست میگی الف و ب هیچ فرقی باهم ندارن همه هم قبول میشن ...

اره 😃

اخه میگی شانس اوردی 

بخاطر همون 

وگرنه قصدم بخث کردن نی 

بازم ببخشید✨

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز