1234laleh مدیر عضویت: 1402/03/19 تعداد پست: 202 عنوان تجربی | مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 28 پست بچه ها فرق گروه الف و ب چیه؟ 1402/03/19 | 20:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sad_coralin عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 3517 چرا اشتباه راهنمایی می کنی به الف یا ب توجه نمیکنن؟؟ اتفاقا به الف یا ب بودن رشته توی هدایت تحصیلی ... منظورم اینه ک در هر صورت رشته ای ک میخوای بری میتونی بریمن معدلم ۱۹.۹۳بود رفتم تجربی دوستم ۱۷ بود اونم رفت تجربی
cihye عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5431 معدلت چند بود ؟ 19/31مطالعات اجتماعیمو کم داده بود اعتراض دادم نمرمم اون نبود زیاد بود رسیدگی نکردن وگرنه بیشتر میشد اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5431 خب یعنی تجربی رو نمی تونی بری اگه الف می آوردی توی اولویت اول قرار می گرفتی دارم تجربی میخونم😀 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5431 تو مدرسه گفتن به الف و ب توجهی نمیکنن یکی از دوستام نمره ش ازم کمتر بود الف اورده بود اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5431 چطوره؟ راضی هستی ؟ اره راضیم ولی یه اشتباه جبران نشدنی انجام دادم این بود که تابستون نرفتم کلاس فیزیک و شیمی و ریاضی تا قبل اینکه معلم درس بده اماده باشم و زیست هم چون سنگین بود همشون بهم فشار اورد و جون دارم میدم تو خرداد دیگ این اشتباهو نمیکنم اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
1234laleh مدیر استارتر عضویت: 1402/03/19 تعداد پست: 202 اره راضیم ولی یه اشتباه جبران نشدنی انجام دادم این بود که تابستون نرفتم کلاس فی ... عه واقعا باید رفت ؟
cihye عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5431 با اولویت ب شانس آوردی نمره تجربی باید ریاضی دوازده به بالا و علوم ۱۴ به بالا باشه من دوتاشونم نمره خوبی گرفتم با چه قانونی نمیتونم برم؟ به شانس نی حقم بود بخونم تجربی اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5431 عه واقعا باید رفت ؟ اره برو من به هرکی که میخواد بره تجربی میگم واقعا انقد بهم فشار وارد شد خوندن خودنی گریه میکردم خیلی فشار میاد به ادم اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
جهل عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 7348 نمره تجربی باید ریاضی دوازده به بالا و علوم ۱۴ به بالا باشه من دوتاشونم نمره خوبی گرفت ... خودت میگی تجربی رو ب آوردیاولویت با الف هست نه با ب پس از بچه هایی که الف آوردن یه تعداد نرفتن که جا برای تو باز شده درضمن بالای ۱۲نیست بالای ۱۳هست
cihye عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5431 خودت میگی تجربی رو ب آوردی اولویت با الف هست نه با ب پس از بچه هایی که الف آوردن یه تعداد نر ... اخه اصن توجهی نکردن به چه دلیلی باید من با نمره نوزده و هجده اولویت ب بشم و کسی که پونزده شده بشه الف؟ بخاطر همون مدیرم گف تو باید اولویت الف باشی بعدشم الف و ب گف فرقی نداره اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
جهل عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 7348 اخه اصن توجهی نکردن به چه دلیلی باید من با نمره نوزده و هجده اولویت ب بشم و کسی که پونزده شده ... من از بحث کردن با تو دیگه خسته شدمباشه تو راست میگی الف و ب هیچ فرقی باهم ندارن همه هم قبول میشنراضی شدی
cihye عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5431 من از بحث کردن با تو دیگه خسته شدم باشه تو راست میگی الف و ب هیچ فرقی باهم ندارن همه هم قبول میشن ... اره 😃اخه میگی شانس اوردی بخاطر همون وگرنه قصدم بخث کردن نی بازم ببخشید✨ اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸