2777
2789
عنوان

این نشانه ها علائم چی هست ؟؟؟

87 بازدید | 11 پست

من به یک نفر پیشنهاد آشنایی دادم بعد از اون روز رفتار هاش اینجوری شد 

1-فرار کردن از دیدن یک نفر تا طرف را میبینه سریع فرار می کنه 

2-وقتی اون شخص را میبینه مظطرب میشیه ناخوناش را میخوره و...

3-جوری رفتار میکنم که من اصلا اونو ندیدم مثلاً ور می‌ره به‌وسائلش یا به گوشی و... 

لطفاً جواب بدید . ممنون

خواهشاً جواب از روی شوخی ندید 

تمایلی به آشنایی نداره 

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ساییدی از صب همین تاپیکو میزنی ی بار گفتیم ازت خوشش نمیاد اه

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
آخه برا یک نفره 

ببینید دوتا گزینه اول و آخری هیچی میتونه دلیل بر علاقه نداشتن یا بی تمایلی به شما باشه ولی گزینه اینکه مضطرب میشه ناخون میجوه ربطی به تمایل نداشتن نداره  کمی عجیب و غیر قابل درک مگر اینکه ببخشید شما به خاطر آشنایی خیلی به ایشون اصرار کرده باشید و یه جورایی آرامشش رو بهم زده باشید 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
ببینید دوتا گزینه اول و آخری هیچی میتونه دلیل بر علاقه نداشتن یا بی تمایلی به شما باشه ولی گزینه این ...

اصلا نه اصراری بوده و دیگه اصلا من بعد از اون بهشون بی محلی کردم و...و اصلا نه مزاحمتی بود نه چیزی 

اصلا نه اصراری بوده و دیگه اصلا من بعد از اون بهشون بی محلی کردم و...و اصلا نه مزاحمتی بود نه چیزی&n ...

ببینید ایشون شاید داره با این کاراش به روش خودش جلب توجه میکنه همون مساله با دست پس میزنه با پا پیش میکشه وگرنه اگه  نسبت به شما بی توجه یا کاملا بی میل بود پس چرا باید این کارا رو بکنه .....مگر اینکه خودش یه مشکل مثل اضطراب داشته باشه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
ببینید ایشون شاید داره با این کاراش به روش خودش جلب توجه میکنه همون مساله با دست پس میزنه با پا پیش ...

خیلیا اینو میگن حتی مشاورم هم می‌گفت ، می گفت که این بنده خدا یا خیلی باهوشه یا خیلی ساده هست