2777
2789
عنوان

درد سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 4648 بازدید | 48 پست
من هشت هفتم. خیلی میترسم شنبه سونوی تشکیل قلب دارم. دیروز یه عطسه کردم زیر شکمم تا چن ثانیه تییییر ک ...

منم موقع عطسه تیر میکشید عزیزم رحمت داره جا باز میکنه. 

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان
دوسال پیش ۷هفته،امسال۹هفته بیشتر اذیت شدم

از کجا میفهمیدی ک بچه تو شکمت زنده نیس؟؟ 

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هم واژینال هم زیر زبانی؟ باید صبر میکردی منم مصرف کردم روز اول و دوم هیچ اتفاقی نیفتاد روز سوم شروع ...

واسه هر بارداری بعد مصرف قرص دوهفته صبر کردم ، چندماه پیش ک سقط کردم بعد مصرف ورق دوم قرص ۴تا لخته بزرگ دفع کردم خیالم راحت شد کامل سقط شده بعد ده روز رفتم سونو ساک سرجاش بود کامل ولی چون پوچ بودم اصلا جنینی وجود نداشت

منم موقع عطسه تیر میکشید عزیزم رحمت داره جا باز میکنه. 

خدا کنه چیزی نشده باشه.☹️

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 
اره واقعا ولی دکترا قبول نمیکنن اول قرص اگه نشد بعد کورتاژ

اره من که خودم با دکتر حرفی راجب سقط نزدم ولی شوهرم تنها تو اتاق رفت مثل اینکه بش گفته اول با شیاف و سرم بعد اگه نشد کورتاژ

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان

نگران نباش عزیزم نگرانی برات سمه. بچه سالم باشه هیچیش نمیشه. بچه ناسالم فقط یچیزیش میشه خود به خود بی دلیل. دکتر به من گفت خداروشکر کن حتما ناسالم بود بچه سالم قلبش نمی ایسته

عزیزم فکر نمیکنم ۳ ماه و نیم با قرص سقط بشه .باید کورتاژ بشه 

من ۸ هفته سقط داشتم 

درد هم خیلی زیاد کشیدم .البته با قرص بود .۴ تا ۵ ساعت درد شدید بعد ک دفع میشه دیکه دردا کم میشه و خوب میشه 

با کورتاژ ولی نمیدونم چقدر درد داره 

و لطفا تو اینجور تاپیکا هم شرکت نکن. اشتباه من رو نکن توی هرچیزی سرک نکش فقط عذابت میده

عزیزم فکر نمیکنم ۳ ماه و نیم با قرص سقط بشه .باید کورتاژ بشه  من ۸ هفته سقط داشتم  درد ه ...

بچم ده سانت بود‌‌. توی سونو یک هفته بعد هشت سانت شده بود. الان چند روز گذشته ممکنخ بیشتر جمع شده باشه دفعشم راحت تر باشه؟

بچم ده سانت بود‌‌. توی سونو یک هفته بعد هشت سانت شده بود. الان چند روز گذشته ممکنخ بیشتر جمع شده باش ...

آها ..نمیدونم گلم ک بخوام بگم آره یا نه 

ولی انشالله هر جور ک ب صلاحه و اذیت نشی زیاد همون بشه 

نگران نباش عزیزم نگرانی برات سمه. بچه سالم باشه هیچیش نمیشه. بچه ناسالم فقط یچیزیش میشه خود به خود ب ...

آهان مرسی عزیزم خیالم راحت‌ شد یه کم ❤️

ان شالله ک تو هم هرچی خیره واست پیش بیاد❣️

و لطفا تو اینجور تاپیکا هم شرکت نکن. اشتباه من رو نکن توی هرچیزی سرک نکش فقط عذابت میده

از دیروز تاحالا گوشیم ازم جدا نشده همش دنبال اینم ک چیزی نشده باشه... خیلی دیر میگذره واس نوبت سونوم😑

شما چندوقتت بود. بین قرص و کورتاژ کدوم بهتره؟ چقدر طول کشید تا هورموناتون دوباره به حالت عادی برگشت؟ ...

ده هفته سقط کردپ.والا کورتاژو قبول اصلا ندارم همون کورتاژم شما بقایا یک تا یک و نیم سانت میمونه.من چون مشکل فشار داشتم میترسیدم بیمارستان سقط کردم اونم بلایی سرم اوردن نصفه و نیمه ولش کردم.راستشو بگم اصلا برنگشت و باردارم دیگه نمیشدم درحالیکه قبلش فوری باردار میشدم.که اونم با راهنمایی و دنیای نت فقط!!!خودم تنظیم کردم باردار شدم زودی و الان پا به ماه هستم ولی دو سال همش کارم رفتن دکتر و تحمل مشکلات فراوان مثل لختگی کامل پریود و داستاناش بودم.خلاصه کنم منو الکی ترسوندن فرت رفتم قرص زدم.اگه وایسی به سیکلت برسی معمولا میگن خود بدن پسش میزنه.الان خیلی نگرانم درد شدید زیر شکم دارم