2777
2789
عنوان

درد سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 4648 بازدید | 48 پست
دوبار کورتاژ شدم یبارش فک کردم خوابیدم و بیدار شدم بدون هیچ دردی یبار از مرگ برگشتم

میشه بپرسم هر دوبار چند وقت بود؟ اونی که درد داشت چند بود من الان سه و نیمم. 

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان
الان دوباره باردارین؟ چند وقت بعد سقط باردار شدین؟ بارداری الانتون استرس و فکر قبلی اذیتتون مبکرد؟

الان باردارم ، متاسفانه چون تو عقد بود مجبور ب سقط شدم ، جنین سالم بود 

الان سه سال گذشته اوایل خیلی از نظر روحی اذیت شدم الان نه چون ذوق دخترم رو دارم ک مرداد میبینمش

انشاالله خدا بهتون ی فرزند سالم و صالح بده 

وقتی بچه خواستیم بعد ۳ ماه اقدام باردار شدم

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سقط با چی؟ با سایتوتک درد داره من تو ۶ هفتگی سقط داشتم‌

هنوز نمیدونم من از دکتر مهلت گرفته بودم تا دوباره شنبه یه سونو دیگه بدم بخاطر همین چیزی از سقط نگفت تا شنبه برم براش. ولی تو سونو قبلیم ختم بارداری رو زد و دکتر گفت از نظر من سونو نیاز نیس چون دل خودت مبخواد برو بده

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان
الان باردارم ، متاسفانه چون تو عقد بود مجبور ب سقط شدم ، جنین سالم بود  الان سه سال گذشته اوای ...

خداروشکر خدا حفظتون کنه ان شاءالله به شادی و سلامتی بغلش کنی. به منم دکتر گفت سه ماه بعد دوباره اقدام کن

دوسال پیش ۷هفته،امسال۹هفته بیشتر اذیت شدم

ای بابا هفته من بیشتره. ۱۴ تمام هم رد کرده بودم دیگه

انشاالله قسمت خودت😍😍😍😍😍 

آمین‌. ممنون

من کلا با قرص نمیتونم سقط کنم دفعه اول یه ورق خوردم بعدش کورتاژ شدم دفعه دوم ۱۶تا قرص بعدش کورتاژ شد ...

اینطوری ادم از اول کورتاژ کنه بهتره

من هشت هفتم. خیلی میترسم شنبه سونوی تشکیل قلب دارم. دیروز یه عطسه کردم زیر شکمم تا چن ثانیه تییییر کشید واس همین خیلی میترسم چیزی شده باشه.. ☹️☹️

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله...