در چه حده؟ هیچ اطلاعی راجبش ندارم فردا قراره دکتر توضیح بده چیکار کنم. اطرافیان میگن درد نداره ولی چون نزدیکانمم میگم شاید میخوان منو نترسونن. شما حقیقت بم بگید. سه ماه و نیمم بود چند روزه تو شکمم مونده. من شکم داشتم داشت کم کم میومد جلو
پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگیام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان
خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو رو خدا ازم نپرسید چطوری. دیگه قدرت نوشتنشو هم ندارم. تاپیکای قبلم هست. واقعا کورتاژ لازمه؟ کورتاژ مانع بارداری بعدی نمیشه؟ یا حتی مثلا باعث شه مدت زیادی بچه دار نشم؟
پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگیام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان
من با قرص سقط کردم ولی اگه مرده بهش وقت بده سر موعدت برسه به خونریزی افتادی میتونی دارو قاعده اور بخ ...
شما چندوقتت بود. بین قرص و کورتاژ کدوم بهتره؟ چقدر طول کشید تا هورموناتون دوباره به حالت عادی برگشت؟ بعدش بچه دار شدین؟
خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله...
من هشت هفته سقط کردم دردش مثل درد پری بود ، بیشترش رو نمیدونم
الان دوباره باردارین؟ چند وقت بعد سقط باردار شدین؟ بارداری الانتون استرس و فکر قبلی اذیتتون مبکرد؟
تو خونه بودین یا بیمارستان. پس اینهمه میگن درد نداره...😔