2777
2789

اگه گفتن منو هم لایک کن 

ولی به نظرم بهترین راه مراجعه به یه متخصص پوست واقعا کار درسته 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه گفتن منو هم لایک کن  ولی به نظرم بهترین راه مراجعه به یه متخصص پوست واقعا کار درسته

والا من رفتم، یک دکتری هست تو ولیعصر تبریز، ۶ ماه یه بار وقت میده، متخصص پوست هست، دکتر رضا فروغی 

یه سری دارو و محلول اینا داد و ضدآفتاب، ولی همچنان جوش دارم 

حجامت باید اصولی باشه ...۲۰ روز قبل شروع کنی به صاف کننده خون ..‌پاکسازی کبد ...بری پیش متخصص طب اسلامی ..دو روز قبل و بعد لبنیات و تخم مرغ و ترشی خورده نشه ...۲۴ ساعت قبل و بعد رابطه نباشه ..شربت عسل خورده شه ...دکتر بری با دستگاه خون تمیز رو هم میکشه دردش هم بیشتره ولی متخصص طب سنتی روغن مالی میکنه عسل میزنه نیم ساعت بادکش میکنه که خون جریان پیدا کنه گرم میشه درد نداره ..

والا من رفتم، یک دکتری هست تو ولیعصر تبریز، ۶ ماه یه بار وقت میده، متخصص پوست هست، دکتر رضا فروغی&nb ...

چون مشکل پوستی از بدنه ...تا بدن درمان نشه همینه ..‌فقط یه سری محصول میدن منافذ رو میبنده ولی این سم ها دوباره برمیگرده به بدن ...اگه بیرون ریزی نکنه خطرناکه ..باید کبد درمان شه ...قدیمی ها صورتشون لک و جوش نداشت بخاطر آب و هوا و تغذیه بود ....اکثرا بازیگرا الان سرطان دارن بخاطر استفاده از محصولات شیمیایی و گریم و ...

چون مشکل پوستی از بدنه ...تا بدن درمان نشه همینه ..‌فقط یه سری محصول میدن منافذ رو میبنده ولی این سم ...

والا راستشو بخوای زیادم استفاده نکردم محلول هارو😅😅

ولی می‌خوام برم لیزر

والا من رفتم، یک دکتری هست تو ولیعصر تبریز، ۶ ماه یه بار وقت میده، متخصص پوست هست، دکتر رضا فروغی&nb ...

یا دوباره برو یا دکترت رو عوض کن

اینجا یه دکتر هست خیلی معروفه واسه مشکلات پوستی یکی ازش نتیجه گرفته تعریفشو میکنه یکی نتیجه‌ای نگرفته میگه به درد نمیخوره 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
می‌خوام برم لیزر  لیزر بهتره

نمیدونم بازم راجبش تحقیق کن خدا نکرده دچار عوارض بدتری نشی 

روغن درخت چای هم شنیدم تأثیر داره بخر چند روز فقط روی جاهایی که جوش داره بزنه

خودمم یه مدت یه صابون میزدم توش روغن درخت چای به کار رفته بود خیلی خوب بود 

گرچه این جوش باید از ریشه حل شه وگرنه هرکاری هم کنی باز درمان رو قطع کنی دوباره در میاد 

اگه هم تو سن بلوغی و نوجوونی یه چندسالی صبر کن مگر اینکه خیلی شدید باشه 

و روتین پوستی ضد جوش داشته باش اینم میتونه کمکت کنه